Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Απαγωγή στο Ντράφι: Αφέθηκε ελεύθερος ο επιχειρηματίας μετά από δύο μήνες (upd)

Σχεδόν 2,5 μήνες μετά την απαγωγή του, ο επιχειρηματίας αφέθηκε ελεύθερος, με τους απαγωγείς του να τον αφήνουν στην περιοχή του Τατοΐου.

Ήταν 29 Δεκεμβρίου όταν ο επιχειρηματίας έπεφτε θύμα απαγωγής, ενώ επέστρεφε στο σπίτι του στο Ντράφι. Οι απαγωγείς τον άρπαξαν την ώρα που μιλούσε με φίλη του στις ΗΠΑ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι προσπάθειες απελευθέρωσής του είχαν εξελιχθεί σε θρίλερ, με τους απαγωγείς να ζητούν αρχικά λύτρα ύψους 2 εκατ. ευρώ για να αφήσουν ελεύθερο τον 40χρονο επιχειρηματία. 

Όταν η οικογένεια του Γιώργου Κυπαρίσση δεν μπορούσε να συγκεντρώσει όλο το ποσό, οι απαγωγείς έριξαν τις απαιτήσεις τους στο 1,5 εκατ. ευρώ και στη συνέχεια στο 1 εκατ. ευρώ. 

Πριν από μερικές μέρες όμως οι απαγωγείς επέστρεψαν στις αρχικές απαιτήσεις τους και σκλήρυναν τη στάση τους. 

Λίγο πριν τις 8 το πρωί της Παρασκευής οι απαγωγείς, τον άφησαν στην Τατοΐου, αφού η οικογένεια του κατέβαλε 800.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αφού τον άφησαν οι απαγωγείς, εκείνος πήρε ταξί για τη ΓΑΔΑ, όπου βρίσκεται αυτή την ώρα. 

Στη ΓΑΔΑ θα εξεταστεί απο τους αρμόδιους αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών και θα ξεκινήσει η δεύτερη φαση της υπόθεσης, δηλαδή η εξιχνίαση προκειμένου οι αρχές να φθάσουν στους απαγωγείς του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο επιχειρηματίας είναι καλά στην υγεία του.

Υπενθυμίζεται ότι οι δράστες μέχρι και πριν λίγες μέρες ανεβοκατέβαζαν το ποσό που ζητούσαν ως λύτρα προκειμένου να αφήσουν ελεύθερο τον 40χρονο επιτείνοντας την αγωνία της οικογένειάς του.

Την πρώτη ημέρα, οι απαγωγείς είχαν ζητήσει 2 εκατομμύρια ευρώ ως λύτρα προκειμένου να απελευθερώσουν τον επιχειρηματία. Ωστόσο, η οικογένεια του 40χρονου καθυστέρησε τις διαπραγματεύσεις καθώς δεν είχε τα χρήματα με αποτέλεσμα η ομάδα των απαγωγέων να ρίξει το ποσό στο 1,5 εκατομμύριο.

Στη συνέχεια, ο αδελφός του Γιώργου Κυπαρίσση, ο οποίος έκανε τα παζάρια με τους δράστες, κατάφερε να κατεβάσει τα λύτρα στο 1 εκατομμύριο προσπαθώντας να συγκεντρώσει τα μετρητά.

Μέχρι πριν λίγες ημέρες, όμως, οι απαγωγείς είχαν σκληρύνει τη στάση τους και ανεβοκατέβαζαν τις απαιτήσεις τους προσπαθώντας να πάρουν υψηλότερα λύτρα.

Απο το 1 εκατομμύριο έπεσαν στις 700.000 ευρώ αλλά τελικά απαίτησαν ξανά το αρχικό ποσό

Ποιος είναι ο Γιώργος Κυπαρίσσης ή αλλιώς ο «βασιλιάς» των ανταλλακτικών

Ο επιχειρηματίας διατηρεί κατάστημα με ανταλλακτικά αυτοκινήτων στις Αχαρνές και την Θεσσαλονίκη μαζί με τον αδερφό του που θεωρούνται οι «βασιλιάδες» στα ανταλλακτικά.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Επεισόδιο στην Τουρκία με την Δέσποινα Βανδή: Aκύρωσε συναυλία όταν οι Τούρκοι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ - Η απάντησή της

Μόλις η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε πως στον χώρο ήταν αναρτημένο ένα πόστερ με την εικόνα του Κεμάλ Ατατούρκ ακύρωσε την...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...