Κοινωνία

Ξάνθη: Απήγαγε τη σύντροφό του και την κρατούσε 20 ώρες στο αμάξι

Η άτυχη νεαρή εξαφανίστηκε την περασμένη Τρίτη (15/02) από οικισμό της Σταυρούπολης, με αποτέλεσμα η γιαγιά της να απευθυνθεί στις Αρχές. Την επομένη το πρωί, η Αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει την κοπέλα μέσα σε ένα αυτοκίνητο όπου βρισκόταν δεμένη για πάνω από 20 ώρες.

Όπως διαπιστώθηκε, το αυτοκίνητο ανήκει σε έναν άνδρα με τον οποίο φέρεται να διατηρούσε σχέση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Σύμφωνα με το xanthi2, το κίνητρο της απαγωγής της είναι η ερωτική αντιζηλία, καθώς ο δράστης φέρεται να ενοχλήθηκε από το φλερτ της με έναν άλλο άνδρα, ενώ επιχείρησε μάλιστα να την πνίξει όσο την κρατούσε δεμένη.

Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε κοντά στο γήπεδο της Σταυρούπολης από τους αστυνομικούς, οι οποίοι έδωσαν τέλος στον εφιάλτη της 20χρονης.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο δράστης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο άνδρας, ο οποίος εργάζεται σε εταιρία σεκιούριτι, εντοπίστηκε, συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία, κατηγορούμενος, μεταξύ άλλων, για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (18/02), ωστόσο, ανακριτής και εισαγγελέας έκριναν προσωρινά ελεύθερο τον δράστη, με τους περιοριστικούς όρους της εμφάνισης κάθε 1 και 15 του μήνα στο αστυνομικό τμήμα, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της απαγόρευσης προσέγγισης της κοπέλας σε απόσταση 20 μέτρων.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ