Κοινωνία

Κέρκυρα: Εξαπάτησαν 67χρονη με «μαϊμού» επενδυτικά προγράμματα

Δελεάστηκε από τις υποσχέσεις του για μεγάλες αποδόσεις

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας για την ταυτοποίηση ενός άγνωστου απατεώνα που έπιασε στα «δίχτυα» του μια 67χρονη παριστάνοντας τον ιδιοκτήτη επενδυτικής εταιρείας με έδρα στην Κρήτη και την έπεισε να «επενδύσει» στα προγράμματά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ανυποψίαστη γυναίκα είχε δεχθεί το τηλεφώνημα που της συστήθηκε ως «Αργύρης» στο σπίτι της στην Κέρκυρα, στα τέλη του περασμένου Νοεμβρίου και δελεάστηκε από τις υποσχέσεις του για μεγάλες αποδόσεις από τα επενδυτικά προγράμματα. Έτσι, δεν πήγε στο κακό το μυαλό της, όταν της ζήτησε να του στείλει φωτογραφία της ταυτότητάς της και άλλα έγγραφα, για να δημιουργήσει λογαριασμό στην «ψηφιακή τράπεζα» στο όνομά της.

Στη συνέχεια, έπεισε την 67χρονη να εισάγει το ποσό των 5.000 ευρώ στα επενδυτικά προγράμματα, πράγμα που εκείνη έκανε στα μέσα Δεκεμβρίου. Όμως, η επικοινωνία τους διακόπηκε όσο ξαφνικά είχε αρχίσει και η γυναίκα αντιλήφθηκε ότι είχε πέσει θύμα απάτης. Όμως, τα ίχνη του επιτήδειου και της... ψηφιακής τράπεζάς του είχαν χαθεί και πλέον διενεργείται διαδικτυακή έρευνα για να εντοπιστεί.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...