Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Κυψέλη: Οργή για το σατανικό ζευγάρι- Βασάνιζαν και την αδερφή του 7χρονου - Εκδίκηση ζητά ο βιολογικός πατέρα

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση της δολοφονίας του 7χρονου Ανδρέα στην Κυψέλη από τον 33χρονο σύντροφο της μητέρας του.

Η μητέρα του παιδιού, όπως ανέφερε ψυχρά στους αστυνομικούς την ώρα της δολοφονίας έπαιζε παιχνίδι στον υπολογιστή και όπως είπε δεν κατάλαβε τίποτα για τα όσα περνούσε ο γιος της μέχρι να ξεψυχήσει, ένας ισχυρισμός ο οποίος καταρρίπτεται από τους Αστυνομικούς, οι οποίοι τονίζουν από την πρώτη στιγμή της αποκάλυψης του εγκλήματος, ότι όχι μόνο είχε αντίληψη το τι γινόταν αλλά ήταν και παρούσα.

Το ζευγάρι  έχει προφυλακιστεί καθώς   ο 33χρονος σύντροφο της μητέρας του παιδιού, σκότωσε τον 7χρονο  πριν από πέντε χρόνια ενώ μαζί με τη μητέρα του  έκρυψαν τη σορό του σε αυτοσχέδια λάρνακα και στη συνέχεια τα οστά του σε εργαλειοθήκη στο σπίτι που έμεναν στην Κυψέλη.

Η αποκάλυψη του άγριου εγκλήματος έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και οι κρυφές πτυχές της ζωής του αγοριού που έρχονται στην επιφάνεια σοκάρουν, καθώς όπως φαίνεται ζούσε σε ένα μαρτυρικό περιβάλλον, θύμα συχνών κακοποιήσεων μέχρις ότου επήλθε ο θάνατός του με αυτόν τον φρικτό τρόπο.

Η δράση του σατανικού ζευγαριού και τα όσα πέρασε το 7χρονο παιδί, στα χέρια τους μέχρι να ξεψυχήσει έχει συγκλονίσει τους πάντες.

Την ίδια στιγμή, παρά το γεγονός ότι ο 33χρονος παραδέχθηκε το έγκλημά του και η μητέρα του παιδιού προσπαθώντας να πείσει για την… αθωότητά της υποστήριξε ότι έπαιζε παιχνίδι στον υπολογιστή την ώρα του φονικού, φαίνεται ότι συμπεριφέρονται σαν να μην έχει συμβεί τίποτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το κενό στις κοινωνικές υπηρεσίες

Το αποτρόπαιο έγκλημα έχει φέρει ξανά στην επιφάνεια το κενό στις κοινωνικές υπηρεσίες που αν και το κακοποιητικό περιβάλλον που μεγάλωναν ο 7χρονος και η αδερφή του ήταν γνωστό, δεν έδρασαν ώστε το παιδί να απομακρυνθεί από την οικογένεια που ήταν σαφώς όχι μόνο ακατάλληλη αλλά και επικίνδυνη για την ψυχική και σωματική τους ακεραιότητα.

Όπως έκανε γνωστό το Χαμόγελο του Παιδιού, είχε κληθεί για την ίδια τη μητέρα όταν ήταν 15 ετών που είχε πέσει θύμα κακοποίησης, ενώ κυοφορούσε και πάλι ξανά για την αδερφή του 7χρονου όταν πήγε άσχημα χτυπημένη στο σχολείο. Τότε οι δάσκαλοι είχαν ενημερώσει τις Αρχές και τον οργανισμό και τελικά το κορίτσι απομακρύνθηκε από το περιβάλλον και δόθηκε σε ανάδοχη οικογένεια.

Μάλιστα και τότε η μητέρα προσπαθούσε να καλύψει τον σύντροφο της. “Το κοριτσάκι το πήραμε και πήγε στο νοσοκομείο με τη φροντίδα των ανθρώπων του χαμόγελου, και ήρθε και η μητέρα μαζί η οποία αιτιολογούσε τον σύντροφο ότι δεν έγινε τίποτα, ότι το αγαπάει κλπ” αναφέρει ο κ. Γιαννόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τι ισχυρίζεται η μητέρα – Η κυνική ομολογία του 33χρονου

Στους αστυνομικούς του τμήματος ανθρωποκτονιών, η 29χρονη προσπάθησε να αποποιηθεί των ευθυνών της, χωρίς όμως να πείσει. “Είχε βάλει το παιδί τιμωρία. Εγώ δεν είδα τίποτα εκείνο το βράδυ. Δεν κατάλαβα τι έγινε γιατί εκείνη τη στιγμή έπαιζα στον Ηλεκτρονικό Υπολογιστή. Δεν είδα καμία μονωτική ταινία, δεν ξέρω τι έγινε” τόνισε.

Από την πλευρά του ο 33χρονος Πολωνός, ανέφερε μεταξύ άλλων: “Το παιδί έκανε φασαρία. Το φίμωσα με την μονωτική ταινία για να το κάνω να σωπάσει. Έγινε καταλάθος. Μετά φοβήθηκα να το πω“.

«Λέει ψέματα η μητέρα. Ήταν παρούσα τη στιγμή που το παιδί της έχανε τη ζωή του από ασφυξία που της προκάλεσε ο 33χρονος», επισημαίνουν στο ΑΠΕ – ΜΠΕ οι ίδιες αστυνομικές πηγές. 

Η σύμπτωση που ξεσκέπασε τη δολοφονία

Η σύλληψη ενός άνδρα για άσχετο λόγο, έλυσε το μυστήριο αφού αυτός είπε στους αστυνομικούς ότι γνωρίζει για ένα έγκλημα που συνέβη με ένα παιδάκι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες. o άνδρας που έδειξε στους αστυνομικούς προς ποια κατεύθυνση πρέπει να κινηθούν για την εξιχνίαση του μυστηρίου, γνώριζε για το έγκλημα από τον ίδιο τον σύντροφο της μητέρας, ο οποίος, ένα βράδυ που είχε μεθύσει, του το εκμυστηρεύτηκε.

Ζούσε μια κόλαση η αδερφή του 7χρονου – «Τη χτυπούσαν για ασήμαντες αφορμές»

Έναν εφιάλτη ζούσε και η αδερφή του 7 χρονου Ανδρέα που δολοφονήθηκε άγρια από το σύντροφο της μητέρας του στην Κυψέλη, και για χρόνια είτε ήταν θαμμένος είτε το κουβαλούσε ο δολοφόνος σε… εργαλειοθήκη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr τον Μάιο του 2018 η δασκάλα της αδερφής του 7χρονου αγοριού που δολοφονήθηκε στην Κυψέλη, κατάφερε να την ξεκλειδώσει και να της μιλήσει.

Μετά οι διαδικασίες κινήθηκαν αρκετά γρήγορα, όπως πληροφορούμαστε και το κοριτσάκι πήγε σε ανάδοχη οικογένεια.

Ο διευθυντής του δημοτικού σχολείου, οι εκπαιδευτικοί του οποίου έσωσαν την αδερφή του 7χρονου αγοριού, μιλάει στο newsit.gr και λέει χαρακτηριστικά ότι «είδαμε στο παιδί ότι είχε μώλωπες στα χέρια και στη συνέχεια. Το παιδί εκμυστηρεύτηκε στους εκπαιδευτικούς ότι το χτυπούσαν στο σπίτι για ασήμαντες αφορμές».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επίσης σημειώνει ότι σε κάποια ερώτηση που έκαναν στο κοριτσάκι για τον αδερφό της, απάντησε ότι ο αδερφός της βρίσκεται με τον πατέρα της στην Πολωνία.

Ο ίδιος, καταλήγει λέγοντας πως “εμείς κινηθήκαμε όπως ορίζει ο νόμος και είμαστε στην ευχάριστη θέση να δούμε ότι αυτό το παιδί μπορεί να συνεχίσει τη ζωή του. Πρέπει να το προφυλάξουμε το παιδί αυτό που ήταν εκτεθειμένο και ενδεχομένως να παραμένει εκτεθειμένο και γι αυτό είναι πολύ σημαντικό να ενισχύσουμε τον θεσμικό ρόλο του σχολείου”.

Το σπίτι που δολοφονήθηκε ο μικρός Ανδρέας

Το MEGA βρέθηκε στο σπίτι της οδού Σκιάθου στην Κυψέλη που ο ο 7χρονος Ανδρέας δολοφονήθηκε άγρια από τη μητέρα του και τον σύντροφό της. Από ότι φαίνεται από τα πλάνα πρόκειται για ένα πολύ μικρό σπίτι, γεγονός που «ακυρώνει» τους ισχυρισμούς της μητέρας ότι ήταν σε διπλανό δωμάτιο και δεν είχε αντιληφθεί ότι το αγοράκι ξεψυχούσε.

Η ταράτσα όπου έθαψαν το αγοράκι είναι ορατή σε πολλά διαμερίσματα της περιοχής, γεγονός που φανερώνει ότι η μεταφορά της σορού έγινε σε ώρα που δεν είχε κόσμο.

Από την πρώτη στιγμή, έχοντας προφανώς δει και το σπίτι στο οποίο ζούσε η οικογένεια, οι αστυνομικοί απέρριπταν τους ισχυρισμούς της μητέρας ότι δεν μετείχε στη δολοφονία του παιδιού και δεν ήξερε τι συνέβαινε, επειδή ήταν απορροφημένη στο παιχνίδι που έπαιζε στον υπολογιστή.

Ειδικότερα, η 29χρονη μητέρα του δολοφονημένου αγοριού, η οποία οδηγήθηκε, τελικά, σήμερα στον εισαγγελέα, αρχικά ομολόγησε, ενώ στη συνέχεια υποστήριξε, ότι δεν ήταν μπροστά στη δολοφονία του παιδιού της και δεν είχε καμία συμμετοχή στην φρικιαστική αυτή εγκληματική πράξη.

«Λέει ψέματα η μητέρα. Ήταν παρούσα τη στιγμή που το παιδί της έχανε τη ζωή του από ασφυξία που του προκάλεσε ο 33χρονος» , επισημαίνουν από την αρχή αστυνομικές πηγές.

Τι λέει ο πατέρας του 7χρονου αγοριού που δολοφονήθηκε

Ο πατέρας του 7χρονου αγοριού που δολοφονήθηκε από τη μητέρα του και τον σύντροφό της μιλά για το έγκλημα και τη σχέση του με τα παιδιά του

Φρίκη έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο το στυγερό έγκλημα του 7χρονου αγοριού από τη μητέρα του και τον σύντροφό της στην Κυψέλη. Όσο περνούν οι ώρες αποκαλύπτεται το μαρτύριο που ζούσαν τα δύο παιδιά σε μία οικογένεια που καταφανώς ήταν ακατάλληλη για να τα μεγαλώνει.

Ο βιολογικός πατέρας των παιδιών που ζει στην Πολωνία εδώ και 8 χρόνια νοσηλεύεται σε νοσοκομείο και μιλά για όσα τραγικά έμαθε. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι άφησε τα παιδιά με τη μητέρα τους πίσω πιστεύοντας ότι τα αφήνει σε καλά χέρια, ενώ αγνοεί ότι η κόρη του δόθηκε σε ανάδοχη οικογένεια.

Ζητά την αυστηρή τιμωρία του δράστη

Ο πατέρας που έχει νοσηλευτεί και άλλες φορές, λέει ότι η σύζυγός του ήταν καλή μητέρα ενώ λέει ότι δεν ήξερε τον σύντροφό της. Όπως αποκαλύπτει δεν είχε επικοινωνία με τα παιδιά ή με την σύζυγό του και την ίδια στιγμή ζητά την αυστηρή τιμωρία του δράστη.

Η στάση της μητέρας σοκάρει καθώς φαίνεται τελείως απαθής τόσα χρόνια. Ακόμα και στις απολογίες της δεν δείχνει μετανιωμένη ενώ οι προσπάθειές της στρέφονται στο να βγάλει την ευθύνη από πάνω της.

Η 10χρονη αδελφή του Ανδρέα είχε μιλήσει στη δασκάλα της για την εξαφάνισή του

Μάρτυρας των βασανιστηρίων, αλλά και εξίσου θύμα των ανθρώπων που κατάφεραν να κρατήσουν κρυμμένο το άψυχο σώμα του παιδιού για 5 ολόκληρα χρόνια, ήταν και η 10χρονη αδελφή του. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά τον ασφυκτικό θάνατο του μικρού Ανδρέα, που του είχαν κλείσει το στόμα με μονωτική ταινία γιατί ήταν… ανυπάκουος, ο 33χρονος Πολωνός φέρεται να είπε στην 29χρονη μάνα: «Φύγε, θα το εξαφανίσω εγώ». Τότε, πήρε τη σορό του 7χρονου παιδιού και την έθαψε σε έναν αυτοσχέδιο τάφο από τούβλα, που έφτιαξε στην ταράτσα τους στην Κυψέλη. Σε γνωστούς και φίλους, όπως και στην 10χρονη αδελφούλα του, είπαν ότι ο βιολογικός πατέρας τους ήρθε και πήρε τον Ανδρέα και θα ζούσε μαζί του στην Πολωνία.

Η εξήγηση όμως που έλαβε η 10χρονη φαίνεται πως δεν την έπεισε, αφού – σύμφωνα με το STAR – μίλησε στην δασκάλα της για την εξαφάνιση του αδελφού της και η διευθύντρια του σχολείου με την σειρά της τελικά απευθύνθηκε στην ΕΛ.ΑΣ.. Αυτή όμως δεν ήταν η μοναδική φορά που το 10χρονο κοριτσάκι σήμανε καμπανάκι για την τύχη του αδερφού της. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, επέμεινε και στους ανάδοχους γονείς της για την εξαφάνιση με αποτέλεσμα αυτοί να απευθυνθούν εκ νέου στην ΕΛΑΣ.

Οι Αρχές, σύμφωνα με το STAR, έτσι διαπίστωσαν βιολογικός πατέρας των παιδιών ήταν σε ψυχιατρική κλινική. Γεγονός που σήμανε συναγερμό καθώς δεν θα μπορούσε να έχει μαζί του τον 7χρονο Άνδρέα, όπως επέμενε να ισχυρίζεται η σύζυγός του και μητέρα του παιδιού.

Οι καταγγελίες 

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με «Το χαμόγελο του παιδιού», στις 10 Σεπτεμβρίου 2008 έγινε παρέμβαση για την μητέρα των παιδιών που ήταν ανήλικη τότε, μετά από καταγγελία πολίτη. Τότε ήταν 15 ετών και ήταν έγκυος…

Δέκα χρόνια μετά, στις 16 Μαΐου 2018 «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έστειλε αναφορά στην Εισαγγελία Ανηλίκων ότι η αδελφή του δολοφονημένου παιδιού βιώνει σωματική κακοποίηση και παραμέληση, καθώς εμφανίστηκε στο σχολείο με μώλωπες. 

Κατόπιν εισαγγελικής εντολής, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τη μητέρα της, η οποία αρνιόταν ότι ο σύντροφός της κακοποιεί την μικρή. Στις 21 Μαΐου 2018 έγινε ψυχολογική υποστήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας για το παιδί με αφορμή το περιστατικό με τους μώλωπες στο σχολείο.

Τον Ιούνιο της ίδιας χρονιάς, του 2018 δηλαδή, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έλαβε αίτημα φιλοξενίας για την ανήλικη. Η αδελφή του δολοφονημένου παιδιού σήμερα είναι σε ανάδοχη οικογένεια

Τις επόμενες ημέρες οι απολογίες 

Το ζευγάρι που σκότωσε τον 7χρονο Ανδρέα, το 2017, στην Κυψέλη, και επί πέντε χρόνια έκρυβαν τη σορό του, αναμένεται να οδηγηθεί τις επόμενες ημέρες από κοινού στην 12η Τακτική Ανακρίτρια. Τόσο η 29χρονη μητέρα, όσο και ο 33χρονος σύντροφός της, αντιμετωπίζουν την κατηγορία της ανθρωποκτονίας. 

Παρά το γεγονός ότι αρχικά δεν συνεργαζόταν με τις αρχές και υποστήριζε ότι δεν είδε τίποτα, η 29χρονη μητέρα παραδέχθηκε τελικά στους Αστυνομικούς ότι σκότωσε το παιδί της μαζί με τον 33χρονο Πολωνό σύντροφο της, φράζοντας του την αναπνοή με μονωτική ταινία, επειδή διαμαρτυρόταν για σκληρή τιμωρία που του είχαν επιβάλει.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Βίντεο του ΓΕΕΘΑ με τα “βατράχια μας” ως απάντηση στο παραμύθι των γειτόνων “θα έρθουμε ένα βράδυ ξαφνικά” και στους Τούρκους “ψαράδες” του Αιγαίου

Στις 18 Ιουλίου 2024 αναφέρθηκε η παρουσία Εξήντα Τούρκων ψαράδων στο Αιγαίο με 5 από αυτούς γύηρω από την Ζουράφα-Οι...