Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Δολοφονία 7χρονου στην Κυψέλη: «Ήταν μάνα, η οποία δεν νοιαζόταν για το παιδί της»

Σοκάρει η υπόθεση που εκτυλίχθηκε στην Κυψέλη με τη δολοφονία ενός 7χρονου.

Αιχμές από το Χαμόγελο του Παιδιού όσον αφορά στην υπόθεση δολοφονίας του 7χρονου στην Κυψέλη από τον σύντροφο της μητέρας του, η οποία ήταν παρούσα στο έγκλημα και δεν έκανε τίποτα για να το σώσει.

Ο πρόεδρος του Χαμόγελου, Γιώργος Γιαννόπουλος, σε πρωινή του συνέντευξη στην ΕΡΤ, αναφέρθηκε στο χρονικό των προβλημάτων της οικογένειας, ενώ αναφέρθηκε και σε κενά όσον αφορά στην έρευνα.

Επεσήμανε πως το 2008, υπήρχε καταγγελία για τη 15χρονη, τότε, μητέρα η οποία ήταν έγκυος και επαιτούσε στο δρόμο.

Μία δεκαετία αργότερα ήρθε η δεύτερη καταγγελία, η οποία αφορούμε την κόρη της γυναίκας.

Το παιδί, σύμφωνα με τον κ. Γιαννόπουλο πήγε στο σχολείο σε «φρικτή» κατάσταση και κλήθηκε το Χαμόγελο, που επικοινώνησε με την εισαγγελία για να πάει η μικρή στο νοσοκομείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εκεί, όπως είπε, είδε μία «μάνα, η οποία δεν νοιαζόταν για το παιδί της», αλλά, αντίθετα, «δικαιολογούσε τον σύντροφο, ότι το αγαπούσε (σ.σ. το παιδί)».

Ο 7χρονος είχε δολοφονηθεί από το 2017, αλλά ο γυναίκα έλεγε πως βρισκόταν με τον πατέρα του στην Πολωνία. Ο κ. Γιαννόπουλος σημείωσε πως μετά την αποκάλυψη της κακοποίησης της κόρης θα έπρεπε οι Αρχές να έχουν επικοινωνήσει με τη χώρα, για να ενημερωθούν και για τον γιο, κάτι που δεν έγινε.

Τέλος, ενημέρωση πως η κόρη της συλληφθείσας είναι πλέον σε ανάδοχη οικογένεια.

Πώς αποκαλύφθηκε η φρίκη

Υπενθυμίζεται πως ο 33χρονος πατριός του 7χρονου, τον είχε βάλει τιμωρία και το είχε αφήσει νηστικό για μεγάλο διάστημα. Όταν ο μικρός παραπονέθηκε, τότε του έβαλε μονωτική ταινία στο στόμα και τη μύτη, ενώ του είχε δέσει και τα χέρια, και το παιδί έχασε τη ζωή του.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της κακοποίησης, η μητέρα ήταν στον χώρο και έπαιζε βιντεοπαιχνίδια χωρίς να αντιδράσει.

Όταν αντιλήφθηκαν τον θάνατο του παιδιού, έκαναν το παν για να κρύψουν το πτώμα. Αρχικά το έβαλαν σε έναν αυτοσχέδιο τάφο στην ταράτσα του σπιτιού, όπου έμεναν. Όταν τούς έγινε έξωση, όμως, ο συλληφθείς πήρε τα οστά του 7χρονου και τα έβαλε σε μία εργαλειοθήκη, την οποία μετέφερε παντού μαζί του.

 Η φρικτή υπόθεση ήρθε στο «φως» όταν ο 33χρονος, σε κατάσταση μέθης, αποκάλυψε σε έναν φίλο του ότι είχε διαπράξει ένα έγκλημα, σύμφωνα με την ΕΡΤ. Το άτομο αυτό έκανε την καταγγελία στις Αρχές.

Επισημαίνεται πως κατά την έρευνα της Αστυνομίας, ο 33χρονος δράστης φέρεται να περιέγραψε με απόλυτη ψυχραιμία το χρονικό του εγκλήματος, αποκαλύπτοντας πού είχαν κρυμμένα τα οστά του 7χρονου όλα αυτά τα χρόνια.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Βίντεο του ΓΕΕΘΑ με τα “βατράχια μας” ως απάντηση στο παραμύθι των γειτόνων “θα έρθουμε ένα βράδυ ξαφνικά” και στους Τούρκους “ψαράδες” του Αιγαίου

Στις 18 Ιουλίου 2024 αναφέρθηκε η παρουσία Εξήντα Τούρκων ψαράδων στο Αιγαίο με 5 από αυτούς γύηρω από την Ζουράφα-Οι...