Κοινωνία

Λέσβος: Αυτοκίνητο «βούτηξε» στη θάλασσα - Απεγκλωβισμός οδηγού

Για τον απεγκλωβισμό ενός οδηγού αυτοκινήτου, το οποίο εξετράπη της πορείας του για αδιευκρίνιστους λόγους και έπεσε στη θάλασσα, κλήθηκε το Λιμενικό στη Μυτιλήνη.

Το αυτοκίνητο βρέθηκε μάλιστα σε απόσταση 15 μέτρων από την ακτή, κοντά στο Ιστορικό στο δρόμο Μυτιλήνης – Αεροδρομίου, ενώ σύμφωνα με το kalloninews.gr, ο οδηγός και μοναδικός επιβαίνοντας ανασύρθηκε σώος στη στεριά.

Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

 

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως από το ατύχημα δεν προκλήθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ το αυτοκίνητο απομακρύνθηκε με γερανοφόρο όχημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Μυτιλήνης για περιστατικό πτώσης οχήματος στη θάλασσα, στην περιοχή της Εθνικής οδού Μυτιλήνης – Κρατηγού», αναφέρεται στην ανακοίνωση του Λιμενικού στην οποία προστίθεται:

«Στο σημείο έσπευσαν στελέχη του τμήματος Τροχαίας και Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου διαπίστωσαν ότι στο ύψος του 8ου χιλιομέτρου της 73ης Εθνικής οδού Μυτιλήνης – Κρατηγού, ένα Ι.Χ.Ε. όχημα βρισκόταν εντός της θάλασσας, σε απόσταση περίπου δεκαπέντε (15) μέτρων από την ακτή και σε βάθος ενός (01) μέτρου περίπου».

Σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση, ο 34χρονος οδηγός απεγκλωβίστηκε και μεταφέρθηκε αρχικά στην ακτή σε λιπόθυμη κατάσταση, ενώ στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ