Κοινωνία

Χριστούγεννα στο κελί θα κάνει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

"Φύλλο και φτερό" κάνουν οι αρχές τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και το κινητό του Στάθη Παναγιωτοπουλου, αναζητώντας νέα στοιχεία.

Αναζητούν νέα στοιχεία για το εάν ο πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα, Στάθης Παναγιωτόπουλος, είχε ανεβάσει στο διαδίκτυο κι άλλα βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου, χωρίς τη συγκατάθεση των γυναικών συντρόφων του, αναζητούν τα στελέχη της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Έλαβε προθεσμία και απολογείται τη Δευτέρα

Όλα αυτά την ώρα που ο… ροκάς πήρε προθεσμία χθες προκειμένου να απολογηθεί τη Δευτέρα ενώπιον του ανακριτή. Ο ίδιος υποστήριξε ότι είχε ανεβάσει τα ροζ βίντεο, ωστόσο ισχυρίζεται ότι προ τριετίας τα κατέβασε και δεν γνωρίζει ποιος και εάν τα ανέβασε ξανά.

Ο ίδιος εμφανιζόταν προκλητικός μέχρι χθες, δείχνοντας να μην έχει αντιληφθεί πλήρως το μέγεθος του κακού που έχει προξενήσει σε γυναίκες που τον εμπιστεύθηκαν.

Και τρίτη γυναίκα θα κινηθεί νομικά


Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει και τρίτη γυναίκα που έχει διαπιστώσει ότι έχουν αναρτηθεί και δικά της βίντεο στο Διαδίκτυο και το επόμενο διάστημα θα κινηθεί και εκείνη εναντίον του. Σημειώνεται πως σε βάρος του παρουσιαστή ασκήθηκε δίωξη για αδίκημα της ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ' εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου, πράξη που διώκεται σε κακουργηματικό βαθμό.

Οι αστυνομικοί εξέτασαν εξονυχιστικά το διαμέρισμα του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ενώ και ο ίδιος ήταν παρών. Σύμφωνα με πληροφορίες πήραν έναν υπολογιστή και ένα κινητό τηλέφωνο τα οποία θα εξεταστούν στα ειδικά εργαστήρια. Ταυτόχρονα, σύμφωνα με πληροφορίες έκαναν ανάλογες έρευνες στα εξοχικά του σπίτια και τους επαγγελματικούς του χώρους στο Πήλιο και την Αλόννησο.

Λίγο μετά το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη για το αδίκημα της ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου, σε βαθμό κακουργήματος. Ο παρουσιαστής στην προανακριτική του απολογία σύμφωνα με πληροφορίες υποστήριξε ότι είχε κατεβάσει τα επίμαχα βίντεο, τα οποία κάποιος άγνωστος ανάρτησε εκ νέου.

«Δεν τα ανέβασα εγώ. Δεν ξέρω ποιος τα ανέβασε ξανά τα βίντεο. Εγώ τα έχω αποσύρει από το διαδίκτυο εδώ και τρία χρόνια» φέρεται να είπε.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι το κωδικό όνομα που χρησιμοποιούσε για ν' ανεβάζει τα βίντεο, περιέχει την ηλικία του, γεγονός που ενδέχεται να καταρρίπτει τους ισχυρισμούς του.

Έτσι, παραμένει στα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, καθώς ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για την υπόθεση ανάρτησης βίντεο και φωτογραφιών ερωτικού περιεχομένου με πρώην συντρόφους του στο Διαδίκτυο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο Παναγιωτόπουλος είναι πλέον αντιμέτωπος ακόμα και με το ενδεχόμενο δεκαετούς κάθειρξης.

Ο γνωστός παρουσιαστής, που προσπάθησε να κρυφτεί από τους δημοσιογράφους, κατηγορείται για το αδίκημα της «ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου» σε βαθμό κακουργήματος.

Σύμφωνα με τον συνήγορό του, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δηλώνει μετανιωμένος για την πράξη του και αναγνωρίζει ότι πρόκειται για τεράστιο λάθος, ωστόσο ισχυρίζεται ότι δεν έχει καμία σχέση με τις αναδημοσιεύσεις των βίντεο.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...