Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Αγία Βάρβαρα: Άστεγος εμβολιάστηκε για λογαριασμό άλλου έναντι αμοιβής-Μεμονωμένο περιστατικό ή κύκλωμα;

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής εξετάζουν αν το περιστατικό εμβολιασμού του 46χρονου στην Αγία Βαρβάρα έναντι αμοιβής, είναι μεμονωμένο ή αν υπάρχει κύκλωμα που έχει στήσει «φάμπρικα» χρησιμοποιώντας τοξικοεξαρτώμενα άτομα για να κάνουν τις δόσεις στην θέση αντιεμβολιαστών έναντι αμοιβής. 

Αυτό που πρόδωσε τον 46χρονο δεν ήταν τόσο η φωτογραφία της ταυτότητας που επέδειξε και η οποία ανήκε στον 26χρονο, όσο η ηλικιακή διαφορά. Όταν στις 18:00, απόγευμα Πέμπτης, ο 46χρονος έδειξε την ταυτότητα του 26χρονου στο προσωπικό του εμβολιαστικού κέντρου του Νοσοκομείου Δυτικής Αττικής «Αγία Βαρβάρα» (πρώην Λοιμωδών) ήταν ψύχραιμος και ήρεμος. Ο υπεύθυνος, ωστόσο, διαπίστωσε ότι ο άντρας που είχε μπροστά του σίγουρα δεν γεννήθηκε το 1975, όπως αναγραφόταν στην ταυτότητα. Αμέσως κατάλαβε την απάτη και ενημέρωσε την Αστυνομία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του 46χρονου, ο οποίος είναι τοξικομανής, αλλά και σε βάρος του 26χρονου που τον πλήρωσε για να κάνει αντ’ αυτού το εμβόλιο.

Η έρευνα, ωστόσο, δεν σταματά, καθώς δεν αποκλείεται ο 46χρονος να είχε επαναλάβει τη συγκεκριμένη πράξη, δηλαδή να είχε πληρωθεί ξανά για να κάνει εμβόλια για λογαριασμό τρίτων προσώπων.

Σημειώνεται ότι πριν από λίγο συνελήφθη και ο κάτοχος της ταυτότητας, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι την είχε χάσει.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 46χρονος ομολόγησε πως και στο παρελθόν είχε κάνει το ίδιο και ότι συνολικά έχει λάβει αρκετές δόσεις εμβολίου, ενδεχόμενο το οποίο ερευνάται από τις αρχές.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Η απαρχή της Νεοθωμανικής αυτοκρατορίας είναι γεγονός, η Τουρκία στέλνει το Ορούτς Ρέις στη Σομαλία να ψάξει για φυσικό αέριο και πετρέλαιο

Η Σομαλία έχει παραχωρήσει τα χωρικά της ύδατα στην Τουρκία ενώ η Άγκυρα διατηρεί μια τεράστια βάση στην Αφρικανική...
Κοινωνία 0

Επεισόδιο στην Τουρκία με την Δέσποινα Βανδή: Aκύρωσε συναυλία όταν οι Τούρκοι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ - Η απάντησή της

Μόλις η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε πως στον χώρο ήταν αναρτημένο ένα πόστερ με την εικόνα του Κεμάλ Ατατούρκ ακύρωσε την...