Κοινωνία

Νέο θύμα σεξουαλικής επίθεσης στην Κυψέλη: «Έγινε μπροστά στον γιο μου»

Τις στιγμές τρόμου που έζησε λίγο δίπλα από το σπίτι της στην Κυψέλη κατά τη διάρκεια βόλτας που έβγαλε τον σκύλο και μπροστά στο παιδί της περιγράφει νεαρή γυναίκα.

Θύμα σεξουαλικής επίθεσης καταγγέλλει πως έπεσε μια γυναίκα την περασμένη Πέμπτη στην Κυψέλη, μπροστά στο παιδί της όταν έβγαλε το σκυλί τους βόλτα.

Μιλώντας στο ΟΡΕΝ, επεσήμανε πως στις 21:30 το βράδυ κατέβασε τον σκύλο της «Πάρη» που είναι 52 κιλά, εκπαιδευμένος Καυκάσιος μαζί με τον 11χρονο γιο της.

Ξαφνικά, το σκυλί αρχίζει να αγριεύει με την ίδια να πιστεύει πως ήταν κάποια γάτα και τράβηξε το παιδί της ενστικτωδώς, ενώ όταν γυρίζει βλέπει έναν άνδρα να την πιάνει με τα δύο χέρια στα οπίσθια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το τρομακτικό σύμφωνα με την καταγγέλλουσα είναι πως ο επιτιθέμενος δεν φοβήθηκε ούτε τον σκύλο ούτε τα ουρλιαχτά του παιδιού της, ενώ στην αρχή νόμιζε πως ο άνδρας ήθελε να κλέψει τον γιο της.

Με το που έδωσε εντολή στον σκύλο της, πήρε τον άνδρα στο κατόπι με τον άνδρα να αρχίζει να τρέχει και εκείνη δεν ήξερε τι να κάνει, καθώς σάστισε.

Περιγράφοντας τον δράστη, κάνει λόγο για έναν νεαρό 30-35 ετών που φορούσε μόνο κουκούλα με ακάλυπτο πρόσωπο και ήταν γεροδεμένος και φαίνεται πως δεν μοιάζει με τον συλληφθέντα.

Εξομολογείται πως τρεις ημέρες είναι σε αφωνία και ο γιος της σε σοκ λέγοντάς της: «μαμά θα ανέβεις στο σπίτι είσαι καλά;».

Σήμερα θα καταθέσει μήνυση στην Ασφάλεια ενώ ο γιος της φώναζε στον ύπνο του και μια εβδομάδα δεν έχει πάει στο σχολείο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...