Κοινωνία

Πάτρα: Εξυπηρετούσε πελάτες χωρίς πιστοποιητικά

Σε έλεγχο της αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι εξυπηρετούσε πελάτες οι οποίοι δε διέθεταν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Αποτέλεσμα ήταν ο υπεύθυνος του καταστήματος να συλληφθεί, να του επιβληθεί πρόστιμο 5.000 ευρώ αλλά και... λουκέτο 15 ημερών στο κατάστημα.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι λειτουργούσε ως προσωρινά υπεύθυνος κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε, εντοπίσθηκε στον εσωτερικό χώρο του καταστήματος ένας πελάτης, που στερούνταν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Σε βάρος της επιχείρησης βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο 5.000 ευρώ και 15νθημερη αναστολή λειτουργίας της, ενώ στον πελάτη βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο 300 ευρώ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Επεισόδιο στην Τουρκία με την Δέσποινα Βανδή: Aκύρωσε συναυλία όταν οι Τούρκοι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ - Η απάντησή της

Μόλις η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε πως στον χώρο ήταν αναρτημένο ένα πόστερ με την εικόνα του Κεμάλ Ατατούρκ ακύρωσε την...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...