Κοινωνία

Κολωνός: Ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή με πρωταγωνιστή τον Thug Slime - Οι σουγιάδες και οι ξυλοδαρμοί

Κρατούν σουγιάδες 22 εκατοστών και έχουν κυκλώσει τον διανομέα, ενώ ξεκάθαρα φαίνονται οι στιγμές της σωματικής πάλης. Αποκλειστικά φωτογραφικά ντοκουμέντα από την αιματηρή συμπλοκή σε καφετέρια, με πρωταγωνιστή γνωστό τράπερ,  τον 25χρονο Thug Slime, στον Κολωνό, με θύμα 32χρονο διανομέα που τραυματίστηκε από την επίθεση, παρουσιάζει ο ΣΚΑΙ. 

Υπενθυμίζεται ότι για τις 24 Νοεμβρίου αναβλήθηκε η δίκη του τράπερ και των τριών συγκατηγορουμένων του, ενώ με απόφαση του δικαστηρίου στους κατηγορούμενους επιβλήθηκε ο όρος της εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα εντός πρώτου πενθημέρου εκάστου δεκαήμερου μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης αλλά και καταβολή εγγυοδοσίας 2.000 στον τράπερ και έναν ακόμα συγκατηγορούμενο του, οι οποίοι φέρονται να μαχαίρωσαν θύμα. Επίσης το δικαστήριο επέβαλλε στους άλλους δυο κατηγορούμενους της υπόθεσης εγγυοδοσία 1.000 ευρώ, με μια ένα μάλιστα μέλος του δικαστηρίου να εκφράζει την άποψη πως και στους τέσσερις κατηγορούμενους πρέπει να επιβληθεί εγγύηση ύψους στις 2.000 ευρώ για όλους.
Ο τράπερ και η παρέα του έφτασαν με αυτοκίνητο σε καφετέρια στη Λένορμαν και ύστερα από λεκτική αντιπαράθεση, βγήκαν τα μαχαίρια.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ