Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Ίνγκεμποργκ Μπέουχελ: Οι αναρτήσεις της Ολλανδέζας δημοσιογράφου που εξόργισε τον Μητσοτάκη

Παραμένει ενεργή στα social media η Ίνγκεμποργκ Μπέουχελ, η δημοσιογράφος από την Ολλανδία που έκανε την προβοκατόρικη ερώτηση για τα pushbacks προκαλώντας την οργισμένη απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, λίγες ώρες μετά το σοβαρό επεισόδιο στο Μαξίμου.

Η Ίνγκεμποργκ Μπέουχελ ζήτησε τον λόγο στη συνέντευξη Τύπου, για να εγκαλέσει την Ελλάδα ότι κάνει «βάρβαρες επαναπροωθήσεις» μεταναστών, ισχυριζόμενη ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ψεύδεται.

Η δημοσιογράφος είναι γνωστή στην Ελλάδα, καθώς πριν από λίγο καιρό είχε συλληφθεί στην Ύδρα από τις ελληνικές αρχές, επειδή φιλοξενούσε στο σπίτι της έναν 23χρονο Αφγανό, που είχε αιτηθεί άσυλο, δίχως ωστόσο το αίτημά του αυτό να λάβει έγκριση.

Μετά το χθεσινό περιστατικό η Ίνγκεμποργκ Μπέουχελ, έδωσε συνέχεια μέσα από τα social media με μια σειρά αναρτήσεων.

Η Ολλανδή δημοσιογράφος κοινοποίησε πριν λίγες ώρες μια φωτογραφία της από το Μέγαρο Μαξίμου. Η φωτογραφία, τη δείχνει μόνο ως σκιά πίσω από την κλειστή πόρτα του Μαξίμου. Η Ίνγκεμποργκ Μπέουχελ, συνοδεύει τη φωτογραφία με ένα σχόλιο στο οποίο αναφέρει:

«Όποια κακά σχόλια και αν υπάρχουν, απάνθρωπα, που με κατηγορούν για παραμύθια, παράλογα, σουρεαλιστικά, φανταστικά πράγματα, αυτή η φωτογραφία είναι ΤΕΧΝΗ».

Σε άλλη ανάρτησή της προαναγγέλλει ότι θα δώσει συνέχει στο επεισόδιο, γράφοντας: «Αύριο περισσότερα για αυτό. Όταν βγήκα έξω, φάνηκα να με ακολουθούσε και να με παρατηρούσε ένας «κατάσκοπος». 

 Η ίδια είχε σχεδόν προαναγγείλει την πρόκληση στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Πριν ξεκινήσει η συνέντευξη Τύπου, η Ίνγκεμποργκ Μπέουχελ έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

«Ανέβασε» τρεις φωτογραφίες από το σημείο όπου επρόκειτο να ξεκινήσει η συνέντευξη Τύπου, γράφοντας: «Εδώ σε λίγο θα εμφανιστούν ο Έλληνας πρωθυπουργός Μητσοτάκης και ο Ολλανδός πρωθυπουργός Μαρκ Ρούτε. Και οι δύο υπεύθυνοι για επαναπροωθήσεις και τρόμο των προσφύγων. Έχω το δικαίωμα να κάνω ΜΙΑ ερώτηση: ΠΟΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ; ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΙΔΕΕΣ».

Γείτονας Ολλανδής δημοσιογράφου: «Έχει δυο σκυλιά που τα βγάζουν βόλτα Πακιστανοί υπηρέτες της»

Την ολλανδή δημοσιογράφο Ίνγκεμποργκ Μπέουχελ, η οποία προκάλεσε την έντονη αντίδραση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, αναφερόμενη σε επαναπροωθήσεις προσφύγων και μεταναστών, «καρφώνει» ο δημοσιογράφος και εκδότης Δημήτρης Τριανταφυλλίδης, ο οποίος όπως λέει σε ανάρτησή του είναι γείτονάς της.

Στην ανάρτησή του αναφέρει:

«Είδα το περιστατικό με την Ολλανδή δημοσιογράφο, μόνιμο κάτοικο Ελλάδας εδώ και πολλά χρόνια και τον Μητσοτάκη.
Χρόνια γειτόνισσα μου, με δυο σκυλιά που τα βγάζουν βόλτα Πακιστανοί υπηρέτες της. Πλακώθηκα μαζί της άπειρες φορές από το 2010 στην ηρωική πλατεία Αυδή.
Συνεπώς λέω: Θού, Κύριε, φυλακήν τώ στόματί μου καί θύραν περιοχής περί τά χείλη μου!
Και πάω να φτιάξω τσάι!»

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Επεισόδιο στην Τουρκία με την Δέσποινα Βανδή: Aκύρωσε συναυλία όταν οι Τούρκοι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ - Η απάντησή της

Μόλις η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε πως στον χώρο ήταν αναρτημένο ένα πόστερ με την εικόνα του Κεμάλ Ατατούρκ ακύρωσε την...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...