Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Σε πανικό ο Βασιλακόπουλος μετά την επίθεση: "Σκέφτομαι να ζητήσω αστυνομική προστασία"

Για την άγρια επίθεση που δέχτηκε στην Καλαμπάκα μίλησε εκ νέου ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος.

Ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος παρείχε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την επίθεση που δέχτηκε σε ταβέρνα στην Καλαμπάκα που ήταν μαζί με 25 συναδέλφους του.

Αρχικά, ξεκαθάρισε πως δεν λέει τίποτα από αυτά για να βλάψει τον πανέμορφο τόπο της Καλαμπάκας, αλλά θέλει να στηλιτεύσει συμπεριφορές που δεν έχουν καμία λογική.

«Είμασταν μια παρέα 25 επιστημόνων και δεν έγινε κανένας έλεγχος στο πιστοποιητικό και ένας άλλος συνάδελφος είπε ευγενικά "παιδιά να ζητάτε πιστοποιητικά, είναι θέμα δημόσιας υγείας''» ανέφερε στον ΣΚΑΪ και πρόσθεσε πως ένας «μπρατσωμένος νεαρός ζήτησε λόγο από έναν άλλον συνάδελφο και όρμησε πάνω μας».

«Μας έδιωξαν κακήν κακώς, έπεσαν πάνω μου δύο, μας έσκισαν τα πουκάμισα» σημείωσε ενώ συμπλήρωσε πως εκ των υστέρων του είπαν: «Επειδή βγαίνεις στον ΣΚΑΪ νομίζεις πως σε φοβόμαστε;».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Με απείλησε ο ιδιοκτήτης πως θα έρθει στο νοσοκομείο που δουλεύω να με βρει και αν μείνω κι άλλο στην Καλαμπάκα, είπε πως θα μου κάψει το αυτοκίνητο το βράδυ» είπε.

«Έχουμε ξεφύγει τελείως» τόνισε και αποκάλυψε πως πριν από δύο ημέρες, πήγε στην ταβέρνα ενός συμμαθητή του γιου μου και αφού έφαγε, ένας 65χρονος – 70χρονος «μόλις με αναγνωρίζει, με έβριζε και έλεγε πως θα αλλάξει το σώμα μου».

https://youtu.be/ojg5tI3xvFE?t=1

Τότε, ο καθηγητής Πνευμονολογίας, τον ρώτησε τι δουλειά κάνει και του λέει πως «είμαι καφετζής» με τον κ. Βασιλακόπουλο να του απαντά: «Καλέ μου άνθρωπε, δεν είναι καλύτερο να ασχοληθείς με τον καφέ και όχι με τα εμβόλια;».

Μάλιστα, τόνισε πως ακόμη δεν έχει υποβάλλει μήνυση και στόχος του δεν είναι να εκδικηθεί, ενώ δέχεται πολλές απειλές και σκέφτεται να ζητήσει αστυνομική προστασία καθώς είμαστε «ζούγκλα» και δεν είναι δυνατόν το «πρώτο μήνυμα που λαμβάνει κάθε πρωί να γράφει «Βασιλακόπουλε ψόφα».

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ