Κοινωνία

Μίκης Θεοδωράκης: Ο εγγονός του Άγγελος απαντά – «Δεν είναι ώρα για αυτοπροβολή»

Υπενθυμίζεται πως η τελευταία επιθυμία του Μίκη Θεοδωράκη ήταν να ταφεί στη γενέτειρά του στον Γαλατά Χανίων. Ωστόσο, η κόρη του Μαργαρίτα θέλει ο πατέρας της να ταφεί κοντά στη εξοχικό του στο Βραχάτι, ενώ ο γιος του πριν λίγες ώρες ανακοίνωσε μέσω Facebook ότι θα σεβαστούν την επιθυμία του πατέρα τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο εγγονός του Μίκη Θεοδωράκη με ανάρτησή του μέσω Facebook ανέφερε πως: «Δεν είναι ώρα για αυτοπροβολή»,  και σημείωσε με νόημα, πως ο παππούς του ήταν άνθρωπος για όλο τον κόσμο.

https://www.facebook.com/kangelos.akonakos/posts/10224704828155618

Ο ίδιος έγραψε: «Ο παππούς μου ήταν άνθρωπος για όλο τον κόσμο. Αυτό όμως συγχρόνως δε σημαίνει πως δεν είχε και δικούς του, πιο κοντινούς ανθρώπους . Η κάθε οικογένεια έχει τα προσωπικά της και επομένως το προσωπικό της πένθος το οποίο είναι άλλης διάστασης . Οι άνθρωποι που είναι και ήταν κοντά του πρέπει να πενθήσουν μαζί μας και να σεβαστούν το πνεύμα ενότητος που μας δίδαξε ο Μίκης. Δεν είναι ώρα ακόμα για αυτοπροβολή. Εγώ γράφω αυτό το μήνυμα με τρομερή συγκίνηση και ρίγη. Όλοι εσείς που αγαπήσατε το παππού να αγκαλιάσετε την οικογένεια του».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ