Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Δολοφονία στη Μεσαρά: Προφυλακίσθηκε ο 27χρονος Ρουμάνος- «Δεν νιώθω δικαιωμένη, θέλω τον γιο μου πίσω»

Τον δρόμο για τη φυλακή παίρνει ο 27χρονος στη Μεσαρά Ηρακλείου Κρήτης ο οποίος εκτέλεσε εν ψυχρώ τον 39χρονο κτηνοτρόφο στο χωριό Πετροκεφάλι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο 27χρονος δράστης του εγκλήματος στη Μεσαρά ομολόγησε ενώπιον της ανακρίτριας τον φόνο του 39χρονου και στη συνέχεια με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή κρίθηκε προφυλακιστέος.

Ο δράστης οδηγήθηκε στις 12 το μεσημέρι στα δικαστήρια Ηρακλείου υπό άκρα μυστικότητα και πολύ νωρίτερα από την προκαθορισμένη ώρα.

Έξω από το Δικαστικό Μέγαρο, η μητέρα και η σύζυγος του θύματος ουρλιάζουν “φονιά, φονιά”, πηγαίνοντας από παράθυρο σε παράθυρο:

Όπως μεταδίδει το Cretapost.gr, με την ανακοίνωση της απόφασης της προφυλάκισης του 27χρονου, η μητέρα του άτυχου κτηνοτρόφου ξέσπασε και πάλι, φωνάζοντας έξω από την είσοδο του δικαστικού μεγάρου: «Δεν νιώθω δικαιωμένη. Θέλω το παιδί μου πίσω…».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ουκρανοί στην “φωλιά της Αρκούδας”....πως θα βγουν όμως; Μεγάλες μετακινήσεις ρωσικών δυνάμεων και μαζικές συλλήψεις αιχμαλώτων (Βίντεο)

Oryx: Οι δυνάμεις του Κιέβου πληρώνουν τεράστιο τίμημα σε προσωπικό στο Κούρσκ-Η Μόσχα ετοίμασε την μεγαλύτερη παγίδα...