Κοινωνία

Κορονοϊός- Αγωνία στην Θεσσαλονίκη: Νοσηλεύεται βρέφος 35 ημερών

Ένα μωράκι μόλις 35 ημερών νοσηλεύεται από προχθές (17-08-2021) στη Μονάδα Covid του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη. Το βρέφος, ένα αγοράκι, διακομίσθηκε στο “Παπαγεωργίου” πριν δύο ημέρες, εμπύρετο, από το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως είπε o ακτινολόγος κ. Χρήστος Παπαστεργίου, το βρέφος πιθανότατα κόλλησε τον ιό από το οικογενειακό του περιβάλλον, αλλά η κατάσταση του δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία καθώς η αναπνευστική του λειτουργία είναι καλή.

 

Το βρέφος είναι ο μικρότερος σε ηλικία ασθενής με covid-19 που νοσηλεύεται στο “Παπαγεωργίου”, καθώς τα παιδιά που νοσούν με κορονοϊό συνήθως μεταφέρονται για νοσηλεία στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το grtimes.gr, στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου ο αμέσως μεγαλύτερος σε ηλικία ασθενής με covid είναι ένας 16χρονος. Οι συνολικά νοσηλευόμενοι με κορωνοϊό είναι 65, 52 σε απλές κλίνες και 13 στη ΜΕΘ.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...