Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Φωτιά στα Βίλια: Μαρτυρία κατοίκου για το πύρινο μέτωπο

Καταγγελία ότι η πυρκαγιά ξεκίνησε από εμπρησμό

Πεπεισμένοι, ότι η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε χθες το μεσημέρι στα Βίλια, είναι αποτέλεσμα εμπρησμού, είναι οι κάτοικοι της περιοχής, κάποιοι από τους οποίους με το πρώτο φως της ημέρας κατευθύνθηκαν προς το δάσος προκειμένου να αντικρίσουν τις εικόνες καταστροφής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως αναφέρει στο Newsbomb.gr κάτοικος που γνωρίζει καλά την περιοχή και διατηρεί σε κοντινή απόσταση στάνη, πολλά δέντρα που είχαν σπάσει κατά την διάρκεια του χιονιά δεν μαζεύτηκαν ποτέ από τους τους ιθύνοντες και ως συνέπεια λειτούργησαν ως προσάναμμα για τους εμπρηστές. «Ακριβώς εκεί έβαλαν την φωτιά, ήταν εμπρησμός», ανέφερε.

Επισημαίνεται ότι από χθες βρίσκεται στα Βίλια, ανακριτικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, το οποίο συλλέγει στοιχεία, προκειμένου να ερευνηθεί πώς ξεκίνησε η μεγάλη πυρκαγιά και αν όντως πρόκειται για εμπρησμό όπως κάποιοι καταγγέλλουν.

Το σημείο από όπου ξεκίνησε η πυρκαγιά στα Βίλια

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μέση Ανατολή 0

Πρόθυρα παγκόσμιου πολέμου-ISW: Ο Πούτιν σπρώχνει τον Χαμενεί να κτυπήσει με πάταγο το Ισραήλ που έκανε "αεροπορική επιδρομή" στην Τεχεράνη

Ο Ντμίτρι Πεσκόφ κατηγόρησε το Ισραήλ ότι πραγματοποίησε αεροπορική επιδρομή στην Τεχεράνη-Οι Ιρανοί στον ΟΗΕ ανέφεραν...