Κοινωνία

Aρχηγός Πυροσβεστικής: Δεν αποκλείονται οι εμπρησμοί-Είναι ό,τι πιο δύσκολο έχω αντιμετωπίσει

Ο αρχηγός της Πυροσβεστικής δεν έκρυψε σε δηλώσεις του, πως τα πύρινα μέτωπα στη χώρα, είναι από τα δυσκολότερα που έχει αντιμετωπίσει στη ζωή του. Μιλώντας στον Alpha αποκάλυψε ότι το μυαλό του πηγαίνει σε εμπρησμούς, αναφέροντας ως χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό της Αρχαίας Ολυμπίας.

«Όταν ο Αρχηγός είναι στην πρώτη γραμμή εσείς πιστεύετε ότι δεν είναι τα πυροσβεστικά. Είχαμε κι άλλες φωτιές και στη Ρόδο και έφυγα βράδυ, και στη Χίο σε όλα τα νησιά. Και στη Σάμο. Δημιουργούνται φαινόμενα, πέφτουν κολώνες, δεν περνάει εύκολα το πυροσβεστικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο πυροσβέστης είναι πάντα στην πρώτη γραμμή, δίνει μάχες για την προστασία της ζωής και της περιουσίας. Είναι το πιο δύσκολο που έχω αντιμετωπίσει στην επαγγελματική μου ζωή. Δεν είναι μια μεγάλη πυρκαγιά, είναι 4-5 μεγάλες πυρκαγιές στα δύσκολα σημεία, φυσικά πηγαίνει το μυαλό μου σε εμπρησμό. Στην Αρχαία Ολυμπία 7 πυρκαγιές κατά σειρά... Καταλαβαίνετε».

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...