Κοινωνία

Φολέγανδρος: Πρώτες ενέργειες Κούγια για τη δολοφονία της Γαρυφαλλιάς

Ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος της οικογένειας της 26χρονης Γαρυφαλλιάς, που δολοφονήθηκε από τον 30χρονο σύντροφό της στη Φολέγανδρο, δήλωσε στον ΑΝΤ1 ότι θα ζητήσει έρευνα στους σκληρούς δίσκους του ηλεκτρονικού υπολογιστή του καθ' ομολογίαν δράστη και στο κινητό του.

Ο κ. Κούγιας ανέφερε αρχικά ότι για εκείνον είναι μία ιδιαίτερα φορτισμένη ημέρα καθώς η 26χρονη κηδεύτηκε ανήμερα της γιορτής της ενώ αποκάλυψε πως με τον πατέρα της έχουν μεγαλώσει μαζί.

Στη συνέχεια τόνισε ότι αντιμετωπίζει με επιφυλάξεις όσα λέει ο 30χρονος.

«Αντιμετωπίζω με επιφυλάξεις όσα λέει ο καθ' ομολογίαν δράστης. Έχει προηγηθεί μία εξαφάνισή του πολλών ωρών πριν τη σύλληψή του. Σε αυτό το διάστημα θα μπορούσε να έχει συμβουλευτεί κάποιον συνάδελφό μου για το πώς να κινηθεί ή να αποκρύψει στοιχεία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τόνισε επίσης ότι περιμένει την ιατροδικαστική έκθεση «για να δούμε τα χτυπήματα στο σώμα της και αν οι σωματικές βλάβες είναι θανατηφόρες από το χτύπημα στα βράχια. Απομένει ακόμα το DNA, το σχεδιάγραμμα, τα αποτυπώματα και μόνο όταν είναι όλα στη δικογραφία, θα έχουμε σαφέστερη εικόνα».

Ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε πως σκοπεύει να ζητήσει να γίνει έρευνα στους σκληρούς δίσκους του ηλεκτρονικού υπολογιστή του 30χρονου αλλά και του κινητού του, καθώς «τα τηλέφωνα και οι υπολογιστές "μιλάνε"».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ