Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Σοκαριστικό τροχαίο στη Νίκαια - Νεκρό 7χρονο κοριτσάκι

Θανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε στη Νίκαια το μεσημέρι της Πέμπτης, με ένα επτάχρονο κορίτσι να βρίσκει τραγικό θάνατο.

Πληροφορίες θέλουν ένα φορτηγό να παρασύρει το κορίτσι και τη μεγαλύτερη ξαδέρφη του, γύρω στις 13:45, στη συμβολή των οδών Γρηγορίου Λαμπράκη και Κουταΐση στη Νίκαια. 

Ο οδηγός του φορτηγού έχει συλληφθεί και ανακρίνεται.

Ίδιες πηγές αναφέρουν πως μια γυναίκα κατέβηκε από ένα πούλμαν, μαζί με τη 12χρονη κόρη της, έχοντας στη μέση την επτάχρονη ανηψιά της. Και οι τρεις επιχείρησαν να διασχίσουν τη διάβαση, ωστόσο άναψε «πράσινο» και ξεκίνησαν να τρέχουν, για να προλάβουν να φτάσουν στο πεζοδρόμιο. Τότε, πέρασε το  φορτηγό, το οποίο παρέσυρε τόσο την επτάχρονη, όσο και τη  12χρονη ξαδέρφη της, που έχει τραυματιστεί και διακομιστηκε στο γενικό κρατικό νοσοκομείο Νίκαιας. Το ασθενοφόρο έφτασε στο σημείο μέσα σε επτά λεπτά. 

Συγκλονίζει ο πατέρας της 7χρονης που έχασε τη ζωή της στη Νίκαια, όταν φορτηγό την παρέσυρε μπροστά στα μάτια της θείας της, στη συμβολή των οδών Γρηγορίου Λαμπράκη και Κουταΐση.


«Ο οδηγός του φορτηγού κατέστρεψε το μέλλον μου, σκότωσε το αγγελάκι μου, η ανιψιά μου χαροπαλεύει» ανέφερε συντετριμμένος ο πατέρας της 7χρονης, έξω από το Γενικό Κρατικό Νίκαιας και πρόσθεσε: «θα δώσω ό,τι έχει μείνει, ματάκια, καρδούλα».

Ο άτυχος πατέρας εξέφρασε το μένος του για τον οδηγό του φορτηγού.

«Δεν ξέρω τι να πω. Να μην ξαναγίνει. Αλλά ξαναγίνονται. Είναι επικίνδυνοι, δεν υπάρχει Παιδεία, ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα ζήσω αυτό το πράγμα» σημείωσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Ο ίδιος άντρας είπε στο Star πως ο οδηγός του φορτηγού τραυμάτισε θανάσιμα την 6χρονη, ενώ χτύπησε και το μεγαλύτερο κορίτσι στη λεκάνη. «Αν δεν του κάναμε σινιάλο θα την πάταγε και εκείνη». 

https://youtu.be/qaiXKuwHXSU

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Εδραιώνουν την υποβρύχια “ Γαλάζια Πατρίδα” οι Τούρκοι; Το Ιταλικό ερευνητικό IEVOLI Relume διέκοψε τις έρευνες πριν προσεγγίσει το επίμαχο σημείο

Επιβεβαίωση pentapostagma.gr για τουρκικό εγχείρημα ελέγχου καλωδίων και αγωγών στο Αιγαίο-Α.Μεσόγειο-Η διαφορά μας με...