Κοινωνία

Γλυκά Νερά: Αποτυχημένη η ληστεία που έστησε ο 32χρονος

Αναλύοντας τα σενάρια που μπορεί να εκτυλίχθηκαν το μοιραίο βράδυ στη μεζονέτα του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά ο ιατροδικαστής κ. Τσαντίρης υπογραμμίζει μιλώντας στο Live News ότι κανένας άνθρωπος δεν θα δεχθεί τον κίνδυνο ασφυξίας χωρίς να αντιδράσει.

«Όταν μιλάμε για ασφυξία, μιλάμε για τον βίαιο θάνατο μέσω αποστέρησης παράγοντα απαραίτητου για τη ζωή και είναι αυτονόητο ότι το θύμα θα αντισταθεί» σημειώνει ο κ. Τσαντίρης, υπογραμμίζοντας πως σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να έχει προηγηθεί εξουδετέρωση των αμυνών του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γλυκά Νερά: Να βρεθεί γιατί δεν αντέδρασε η άτυχη Κάρολαϊν

«Είτε μέσω ουσιών, είτε μέσω δύναμης, είτε μέσω αιφνιδιασμού ή τέλος αν το θύμα σε γνωρίζει και σε αφήσει να το πλησιάσεις» πρόσθεσε ο Σωκράτης Τσαντίρης, τονίζοντας πως θα πρέπει να εξεταστεί από τις Αρχές το γεγονός ότι δεν υπήρξε προσπάθεια αντίδρασης της 20χρονης Κάρολαϊν.

Παρακολουθήστε από το Live News την άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη του ιατροδικαστή Σωκράτη Τσαντίρη στον Νίκο Ευαγγελάτο:

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Το Κούρσκ έχει 1000 πόρτες εισόδου και καμία εξόδου-Οι Ρώσοι εξόντωσαν 2300 στρατιώτες του Κιέβου και περικύκλωσαν τους υπόλοιπους 12.000 (Βίντεο)

Ο ρωσικός στρατός ανέκτησε τον έλεγχο του χωριού Κρούπετς στην περιοχή Κουρσκ, ανέφερε το ρωσικό ΥΠΑΜ-Οι Ουκρανοί δεν...