Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Αττική: Συνελήφθη 55χρονος δάσκαλος για παρενόχληση μαθητριών

Νέα υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης έρχεται στο φως της δημοσιότητας και μάλιστα ανήλικων κοριτσιών και προκαλεί σοκ και αποτροπιασμό!

Συνελήφθη 55χρονος δασκάλος, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση μαθητριών του στο Δήμο Σαρωνικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δάσκαλος μιλούσε με μαθήτριες μέσω γνωστής διαδικτυακής εφαρμογής και φέρεται να έκανε ανήθικες προτάσεις σε ανήλικες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο 48χρονος δάσκαλος που εργάζεται σε σχολείο της Νοτιοανατολικής Αττικής έστελνε μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου μέσω της εφαρμογής Messenger και Viber σε τρεις μαθήτριες, οι οποίες φέρεται να είναι κάτω των δέκα ετών.

Τα μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου έγιναν αντιληπτά από τους γονείς των μαθητριών που τον κατήγγειλαν στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο εν λόγω δάσκαλος με καταγωγή από τη Βόρειο Ελλάδα είναι και ο ίδιος πατέρας μαθήτριας 4ης δημοτικού.

Ο δάσκαλος συνελήφθη στο σπίτι του. Σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος του και θα οδηγηθεί αύριο στον ανακριτή.

Παντρεμένος με παιδιά

Η αρρωστημένη δράση του αποκαλύφθηκε όταν οι τρεις μαθήτριες που πολιορκούσε με χυδαία μηνύματα, αποφάσισαν να μιλήσουν στην οικογένειά τους. Οι γονείς των κοριτσιών στράφηκαν στις αρχές με αποτέλεσμα ο δάσκαλος να συλληφθεί, ενώ μετά από έφοδο που πραγματοποιήσαν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. στο σπίτι του, κατασχέθηκαν το λάπτοπ, το τάμπλετ και το κινητό του τηλέφωνο, τα οποία θα εξεταστούν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια. 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...