Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Κρήτη: Εγκεφαλικά νεκρή η 44χρονη μετά τον εμβολιασμό της

«Σβήνουν» και οι τελευταίες ελπίδες για την άτυχη Γλυκερία Μανουσάκη, ο οποία νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του Creta24, η άτυχη γυναίκα είναι εγκεφαλικά νεκρή, καθώς η κλινική της εικόνα παρουσίασε νέα επιδείνωση. Ήδη οι θεράποντες γιατροί έχουν ενημερώσει την οικογένεια της 44χρονης.

Η 44χρονη Γλυκερία, είναι μητέρα τριών παιδιών. Οι γονείς της ήταν μετανάστες στη Γερμανία, εκεί όπου έμεινε και η 44χρονη μέχρι τα φοιτητικά της χρόνια. Επέστεψε στην Ελλάδα, έκανε οικογένεια και τώρα δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής της, η οποία δυστυχώς, όπως όλα δείχνουν δεν έχει αίσια έκβαση.  


 
«Ήταν υπέρμαχος των εμβολίων»  

 

«Περιμένουμε σήμερα να ολοκληρωθεί η τομογραφία, η οποία να θα μας δείξει σε πόση έκταση είναι η χθεσινή εγκεφαλική αιμορραγία και αν έχει περιοριστεί. Και περιμένουμε αύριο που θα ξεκινήσουνε σιγά σιγά να προσπαθούν μάλλον να την ξυπνάνε να δούνε πώς θα αντιδράσει και να δούμε τι έχει πειραχτεί» είπε, μιλώντας στο MEGA χθες.

«Οι γιατροί πράγματι πέσανε πάνω στο θέμα, κάνανε ότι μπορούσαν αλλά από την πρώτη στιγμή και εμείς διαβάζοντας αλλά βλέποντας και την αγωνία τους, βλέπαμε ότι το πρόβλημα είναι διπλό για τη ήταν και θρόμβωση και αιμορραγία. Αντιμετωπίζοντας το ένα προκαλείς το άλλο. Μετά τη δεύτερη μέρα το μόνο που είχε μείνει ήταν ένας ελαφρύς πονοκέφαλος. Ήταν ευδιάθετη… δεν φαινόταν τίποτα, αυτή μας έδινε περισσότερο κουράγιο απ’ ότι εμείς. Και χθες μου είπαν, την ώρα που έγινε η κατάρρευση, που έγινε επιληπτικό σοκ είχε πλήρως τις αισθήσεις της, μίλαγε με τους γιατρούς. Ήταν υπέρμαχος των εμβολίων και πίεζε κι άλλους ανθρώπους να το κάνουν» συμπλήρωσε. 

 

«Την προηγούμενη μέρα μου είπε να μην το κάνουμε»  

 

«Η αλήθεια είναι ότι την προηγούμενη μέρα που έγινε το εμβόλιο, με είχε πάρει τηλέφωνο και μου λέει ‘έχω αρχίσει και εγώ διαβάζοντας αυτά που συμβαίνουν στο εξωτερικό, να πιστεύω μήπως να μην κάνουμε το AstraZeneca. Και της λέω ‘αφού το κλείσαμε μαζί θα πάμε να το το κάνουμε μαζί’. Από το ίδιο μπουκαλάκι μας έκαναν έκαναν το εμβόλιο».

«Η γυναίκα μου ήταν ένα θαυμάσιος άνθρωπος… Είναι ένας θαυμάσιος άνθρωπος γι’ αυτό και ο κόσμος, έχουν πέσει όλοι μας συμπαραστέκονται, κάνουν ο,τι μπορούνε αλλά πλέον τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα» κατέληξε.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Σκηνικό έντασης στην Κάσο από τις προκλήσεις των Τούρκων - Πέντε τουρκικά πολεμικά στην περιοχή - Διπλωματικός "πυρετός" για να πέσουν οι τόνοι

Στην περιοχή βρίσκονται η κανονιοφόρος «Αήττητος», η φρεγάτα «Νικηφόρος Φωκάς», περιπολικό ανοικτής θαλάσσης...