Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Κρήτη: Εσπευσμένα στο χειρουργείο η 44χρονη με θρόμβωση μετά το AstraZeneca

Στο χειρουργείο οδηγείται εκτάκτως η 44χρονη στην Κρήτη που εμφάνισε θρόμβωση μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca.

Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι η κατάστασή της είχε εμφανίσει ελαφριά επιδείνωση καθώς το αιμάτωμα στον εγκέφαλο είχε αυξηθεί.

Η γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών, παρουσίασε νέα επιδείνωση καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, εμφάνισε εκτεταμένη εγκεφαλική αιμορραγία.

Οι γιατροί θα προσπαθήσουν να αντιμετωπίσουν τη νέα επιδείνωση, ενώ σημειώνεται ότι η κατάσταση της υγείας της είναι κρίσιμη. Μάλιστα, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της, οι γιατροί ζήτησαν από τον σύζυγο της να τους δώσει εξουσιοδότηση, ώστε να υποβληθεί στο έκτακτο χειρουργείο, σημειώνεται.

Προηγουμένως, ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ Γεώργιος Χαλκιαδάκης ανέφερε ότι η κατάσταση της γυναίκας παρουσίασε ελαφρά επιδείνωση καθώς η αξονική που της έγινε έδειξε αύξηση του αιματώματος και ευχήθηκε ότι αυτό θα σταθεροποιηθεί.

Η γυναίκα είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο με διαταραχή στην πηκτικότητα του αίματος και στις 20 Μαΐου εμφάνισε θρόμβωση στον εγκέφαλο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Σκηνικό έντασης στην Κάσο από τις προκλήσεις των Τούρκων - Πέντε τουρκικά πολεμικά στην περιοχή - Διπλωματικός "πυρετός" για να πέσουν οι τόνοι

Στην περιοχή βρίσκονται η κανονιοφόρος «Αήττητος», η φρεγάτα «Νικηφόρος Φωκάς», περιπολικό ανοικτής θαλάσσης...