Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Δείτε ζωντανά την ενημέρωση για τα εμβόλια από το υπουργείο Υγείας

Οι εμβολιασμοί βρίσκονται στο επίκεντρο της καθιερωμένης ενημέρωσης, ενώ με ενδιαφέρον αναμένονται οι τοποθετήσεις ειδικά για την περίπτωση του 35χρονου στην Ιεράπετρα με τη διπλή θρόμβωση.

Για την πορεία των εμβολιασμών στην Ελλάδα, τα νεότερα για τα εμβόλια κατά του κορονοϊού, καθώς και για τα επόμενα βήματα εμβολιαστικής κάλυψης, πραγματοποιείται η ενημέρωση στο υπουργείο Υγείας.

Την ενημέρωση κάνει η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών Μαρία Θεοδωρίδου και ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους.

Σημειώνεται ότι, στα τέλη Μαΐου και σε περίπου 15 ημέρες από σήμερα, αναμένεται να ανοίξουν τα ραντεβού για όλα τα εμβόλια στην ηλικιακή ομάδα 40-44.

Από τα ζητήματα που απασχολούν ιδιαίτερα είναι και η περίπτωση της διπλής θρόμβωσης 35χρονου στην Ιεράπετρα μετά το εμβόλιο της AstraZeneca, για την οποία έχει ενημερωθεί ο ΕΟΦ. Αν μάλιστα διαπιστωθεί τελικά συσχέτιση του εμβολίου με την εμφάνιση των δύο θρομβώσεων, θα είναι από τα πρώτα περιστατικά παγκοσμίως.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Σκηνικό έντασης στην Κάσο από τις προκλήσεις των Τούρκων - Πέντε τουρκικά πολεμικά στην περιοχή - Διπλωματικός "πυρετός" για να πέσουν οι τόνοι

Στην περιοχή βρίσκονται η κανονιοφόρος «Αήττητος», η φρεγάτα «Νικηφόρος Φωκάς», περιπολικό ανοικτής θαλάσσης...