Κοινωνία

«Ξεχύθηκαν» στους δρόμους οι Λαρισαίοι για ψώνια και βόλτες

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, το κέντρο της Λάρισας πλημμύρισε το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής από κόσμο. Εκτός από την καλοκαιρία, πολλοί βγήκαν να κάνουν και τα απαραίτητα ψώνια για το πασχαλινό τραπέζι και τα βαφτιστήρια.

Σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή (30.04.2021) τα καταστήματα είναι ανοιχτά μέχρι τις 7 το απόγευμα, ενώ αύριο, Μεγάλο Σάββατο (01.05.2021) το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας είναι 9 π.μ. – 3 μ.μ.

Τα εμπορικά καταστήματα, λόγων των επικείμενων αργιών του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς θα είναι κλειστά μέχρι και την ερχόμενη Τρίτη, 4 Μαΐου. Θα ανοίξουν ξανά με το κανονικό ωράριο την Τετάρτη, 5 Mαΐου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε ό,τι αφορά στα αρτοποιεία, θα διαθέτουν αύριο, Μεγάλο Σάββατο (01.05.2021) ψωμί για τέσσερις ημέρες, καθώς θα κλείσουν έως και την Τρίτη, 4 Μαΐου.

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Εδραιώνουν την υποβρύχια “ Γαλάζια Πατρίδα” οι Τούρκοι; Το Ιταλικό ερευνητικό IEVOLI Relume διέκοψε τις έρευνες πριν προσεγγίσει το επίμαχο σημείο

Επιβεβαίωση pentapostagma.gr για τουρκικό εγχείρημα ελέγχου καλωδίων και αγωγών στο Αιγαίο-Α.Μεσόγειο-Η διαφορά μας με...