Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Δυστυχώς δεν καταργούνται τα SMS - Με κωδικό έξι θα πάμε στην εστίαση

Η αντίστροφη μέτρηση για το άνοιγμα της εστίασης έχει ξεκινήσει. Hδη, καταστηματάρχες και εργαζόμενοι έχουν αρχίσει τις προετοιμασίες προκειμένου την  Δευτέρα, 3 Μαΐου, να είναι όλα έτοιμα, ώστε να υποδεχθούν τους πρώτους πελάτες μετά από έξι μήνες.

Επαγγελματίες στο χώρο των εστιατορίων αλλά και οι πολίτες ετοιμάζονται και ανυπομονούν για την επανεκκίνηση της εστίας από τη Δευτέρα.

Ωστόσο οι ανατροπές δεν φαίνεται να έχουν τέλος, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, οι πολίτες θα πρέπει να στέλνουν SMS για να μεταβούν στο εστιατόριο.

Στις 18:00, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, θα ανακοινώσει τις αποφάσεις της κυβέρνησης για το τι θα αλλάξει σχετικά με τα μέτρα.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως ο κ. Χαρδαλιάς θα ανακοινώσει ότι προκειμένου κάποιος να μεταβεί σε κατάστημα εστίασης θα στέλνει sms με τον αριθμό 6. Αυτό σημαίνει ότι τα sms στο 13033 προς το παρόν δεν καταργούνται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σήμερα στις έξι το απόγευμα στην ενημέρωση εκτός από τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά θα είναι η καθηγήτρια Βάνα Παπαευαγγέλου και ο καθηγητής Γκίκας Μαγιορκίνης.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

νεκροί στρατιώτες
Ένοπλες Συρράξεις 0

Εθνικό «πένθος» στην Ουκρανία! Σκοτώθηκαν 2.200 στρατιώτες, καταρρίφθηκαν 3 μαχητικά και τινάχτηκε στον αέρα τρένο που μετέφερε δυτικά όπλα

Μαύρη ημέρα ήταν η τελευταία για τον ουκρανικό στρατό, αφού οι ρωσικές δυνάμεις κατέστρεψαν πολύτιμα οπλικά συστήματά...
Οπλικά συστήματα 0

Πρόταση των ΗΠΑ για ATACMS-Για τo "κάψιμο" των εισβολέων από Έβρο έως Κύπρο η χρήση drones και βαλλιστικών πυραύλων είναι ο τέλειος συνδυασμός

Ο Ελληνικός Στρατός είχε συνομιλίες με τη Lockheed Martin για διαπραγματεύσεις για την απόκτηση συστημάτων μεγάλης...