Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Φονικό στην Μακρινίτσα: Τα πρόσωπα της τραγωδίας

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε το βράδυ της Δευτέρας, στην Μακρινίτσα του Βόλου, όπου δύο αδέλφια έχασαν την ζωή τους από επίθεση που δέχθηκαν στο πατρικό τους σπίτι, με μαχαίρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νεκροί, σύμφωνα με πληροφορίες από το Αχιλλοπούλειο νοσοκομείο του Βόλου, είναι μία 28χρονη γυναίκα και ο 30χρονος αδελφός της, οι οποίοι δέχθηκαν επίθεση με μαχαίρι από τον εν διαστάσει σύζυγο της γυναίκας μέσα στο πατρικό τους σπίτι στην Μακρινίτσα, όταν επισκέφθηκε την οικογένειά της η νεαρή γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr ο δράστης, που αρχικά έφυγε με το αυτοκίνητό του, έχει ήδη συλληφθεί.

Πληροφορίες επίσης αναφέρουν ότι ο εν διαστάσει σύζυγος της 28χρονης και φερόμενος ως δράστης του διπλού φονικού, ενοχλούσε την 28χρονη γυναίκα και την οικογένειά της και για τον λόγο αυτό είχαν ζητήσει δικαστική συνδρομή.

Επίσης, τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι το εν διαστάσει ζευγάρι, είχε αποκτήσει και παιδάκι, το οποίο τώρα, δυστυχώς, έμεινε ορφανό από την μητέρα του… 

θεί.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Τελικά, φυτρώνουν ανεμογεννήτριες στα καμένα-Καταγγελίες για δημιουργία Αιολικού Πάρκου στους βιότοπους του Μαυρόγυπα μόλις ένα χρόνο από την πυρκαγιά στη Δαδιά

Η Ορνιθολογική Εταιρεία και η Εταιρεία Προστασίας Βιοποικιλότητας Θράκης στη σχετική τους ανακοίνωση ζητούν από την...
νεκροί Ουκρανοί στρατιώτες στο Κουρσκ
Ένοπλες Συρράξεις 0

Σκληρές εικόνες: Γέμισαν πτώματα Ουκρανών στρατιωτών τα χαρακώματα στο Κουρσκ-Παραδοχή Ζελένσκι για τον στόχο της εισβολής (Βίντεο)

Ένα τρομερό βίντεο δείχνει ένα ουκρανικό χαράκωμα στο Κουρσκ να είναι γεμάτο με νεκρούς στρατιώτες του Κιέβου