Κοινωνία

Κρήτη: «Έκρηξη» κρουσμάτων κορονοϊόυ μετά από κηδεία

Συναγερμός έχει σημάνει στη Μεσαρά στο άκουσμα της είδησης ότι οικογένεια που κήδεψε συγγενικό της πρόσωπο, ήταν θετική στον κορονοϊό, καθώς αρκετοί ήταν εκείνοι που παραβρέθηκαν στην κηδεία.

Ειδικότερα, το περασμένο Σάββατο κατέληξε γνωστός κάτοικος των Μοιρών από την επάρατη νόσο, την Κυριακή τελέστηκε η κηδεία του, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι, όπως προαναφέραμε, που παραβρέθηκαν στην κηδεία, σύμφωνα με πληροφορίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σήμερα, η ανησυχία είναι μεγάλη, καθώς όπως έγινε γνωστό, η οικογένεια του εκλιπόντος είναι θετική στον κορονοϊό. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο άκουσμα της είδησης, έχει επικρατήσει μεγάλη αναστάτωση, όπως αναφέρει το neakriti.gr.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αρκετά άτομα που παραβρέθηκαν στην εξόδιο ακολουθία έτρεξαν να κάνουν το τεστ για να δουν αν είναι θετικοί στον κορονοϊό, ενώ σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, αυτή τη στιγμή έχουν μπει σε καραντίνα άνθρωποι από τρία χωριά της περιοχής.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα ανακοινώθηκαν από τον ΕΟΔΥ 108 νέα κρούσματα στην Κρήτη. Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με την έκθεση από τα 3.616 κρούσματα, 108 εντοπίστηκαν στην Κρήτη. Ειδικότερα, 61 στο Ηράκλειο, 23 στο Ρέθυμνο και 24 στα Χανιά.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ