Κοινωνία

Ριφιφί στις θυρίδες: Υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία κατά του 58χρονου

Την ώρα που 58χρονος βρίσκεται προφυλακιστέος για τη διάρρηξη τεσσάρων θυρίδων σε τράπεζα του Χαλανδρίου, αποκαλυπτικές είναι οι καταθέσεις των γυναικών που είδαν να έχουν κάνει... "φτερά" από τις θυρίδες τους μετρητά, κοσμήματα ιδιαίτερα μεγάλης αξίας μέχρι και προσωπικά αντικείμενα.

Για την υπόθεση μίλησε στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα", ο Γιάννης Μαρακάκης, δικηγόρος των θυμάτων της ληστείας, ο οποίος έκανε λόγο για αδιάσειστα στοιχεία κατά του φερόμενου ως δράστη.

Ο κ. Μαρακάκης πρότεινε στον κατηγορούμενο να ομολογήσει την πράξη του και να υποδείξει πού είναι τα κλοπιμαία, ώστε να έχει μία εντελώς μια διαφορετική ποινική μεταχείριση.

Νέα φωτογραφία – ντοκουμέντο από το θησαυροφυλάκιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υπενθυμίζεται ότι, το Mega δημοσιοποίησε μια φωτογραφία με τις θυρίδες που διαρρήχθηκαν και τη θυρίδα του 58χρονου θεατρικού παραγωγού, ενώ σημειώθηκε ότι επιχειρήθηκε παραβίαση και σε 5η θυρίδα που άνηκε σε νεκρή γυναίκα

Ο 58χρονος φέρεται να επιχείρησε να ληστέψει και 5η θυρίδα χωρίς να τα καταφέρει. Το μυστήριο είναι σύνθετο και πολλαπλό.

Αυτή η 5η θυρίδα δεν είναι στη σειρά των άλλων τεσσάρων που προσέλκυσαν το ενδιαφέρον του δράστη. Η οποία δεν είναι στην ακολουθία των τεσσάρων αυτών μεγάλων. Είναι μια πέμπτη θυρίδα που ήταν μικρότερου μεγέθους, σε διαφορετικό σημείο του θησαυροφυλακίου.

Η πέμπτη θυρίδα ήταν μόνη της τελείως άσχετη σε άλλο χώρο και πολύ μικρότερη η οποία ανήκε σε μία γυναίκα 66 ετών που απεβίωσε το 2018. Ζητούμενο ακόμη και για την ελληνική αστυνομία να βρεθεί ποιο το περιεχόμενο αυτού του τραπεζικού συρταριού.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ