Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Αλέξης Κόυγιας: O Λιγνάδης θα αθωωθεί

Χρησιμοποιώντας την τακτική που τον έκανε γνωστό στο πανελλήνιο ο έμπειρος ποινικολόγος «απασφάλισε» κατά των θυμάτων και των μαρτύρων και προεξόφλησε την έκβαση της υπόθεσης αναφέρει ο Διονύσης Θανάσουλας για λογαρισμό του protothema. gr.

Με μια ομοβροντία δημόσιων εμφανίσεων που ξεκίνησε από χθες και κορυφώνεται σταδιακά ο Αλέξης Κούγιας «πυροβολεί» κατά των θυμάτων και των μαρτύρων που κατέθεσαν γτα φρικτά πεπραγμένα του πελάτη του πλέον και με την βούλα, Δημήτρη Λιγνάδη.

Εμφανιζόμενος για πολλοστή φορά σήμερα στην τηλεόραση, ο διακεκριμένος ποινικολόγος εφάρμοσε την αγαπημένη του τακτική, προσπαθώντας να αποδομήσει τους καταγγέλλοντες και τους μάρτυρες.

Μίλησε πάλι για «επαγγελματίες» ομοφυλόφιλους, τους οποίους σε καμία περίπτωση δεν εξομοιώνει με έναν ετεροφυλόφιλο άνδρα, που εργάζεται σκληρά.

Αναρωτήθηκε γιατί κανείς δεν ρώτησε τα θύματα τι δουλειά κάνουν, τόνισε ότι η γυναίκα που κατέθεσε εναντίον του σκηνοθέτη ήταν ερωτευμένη μαζί του και απατούσε τον σύντροφό της και έδωσε ένα από αυτά τα σόου που έχτισαν τον μύθο του.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ