Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Διέφυγε στο εξωτερικό ο γνωστός σκηνοθέτης - ηθοποιός μετά τις καταγγελίες; - Διαψεύδει ο δικηγόρος του

Με τις φήμες για καταγγελίες που θα έρθουν στο φως να πληθαίνουν, ο κλοιός φαίνεται να σφίγγει γύρω από τον σκηνοθέτη - ηθοποιό και οι πληροφορίες του thetoc.gr λένε ότι έχει ήδη φύγει στο εξωτερικό, ενώ ο ίδιος μέσω του δικηγόρου του έχει διαψεύσει κατηγορηματικά όσα του προσάπτονται.

Το κινητό του είναι κλειστό μετά τα σόσιαλ μίντια και ο ίδιος έχει κυριολεκτικά εξαφανιστεί από προσώπου γης. Πληροφορίες θέλουν να έχει μιλήσει μόνο μια φορά με επιστήθιο φίλο του και να κρατά επαφές με παλιά και καλή του φίλη που τον έχει προστατεύσει και στο παρελθόν.

Το σπίτι του είναι βυθισμένο στο σκοτάδι και το σενάριο της φυγής του στο εξωτερικό είναι πιθανό. Χθες το βράδυ στην Αθήνα εμφανίστηκαν αφίσες που είναι τρομακτικές και μοιάζουν με αναγγελία λιντσαρίσματός του. Οι πρακτικές αυτές, ότι και αν έχει συμβεί, θυμίζουν μεσαίωνα σε μια περίοδο που έρχονται στο φως στοιχεία που θα βοηθήσουν όχι στο να γίνει μόνο δίκη προσώπων αλλά και να δημιουργήσει ένα πρωτόκολλο μη κακοποίησης κάθε μορφής στους χώρους εργασίας.

Τι αναφέρει ο δικηγόρος του Λιγνάδη 

 

Διαψεύδει τις φήμες που θέλουν τον Δημήτρη Λιγνάδη να έχει εξαφανιστεί στο εξωτερικό ο δικηγόρος του κ. Νικόλαος Γεωργουλέας. Ο νομικός εκπρόσωπος του σκηνοθέτη μιλώντας στο protothema.gr επισημαίνει οτι ο παραιτηθείς καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, όχι μόνο δεν έχει ταξιδεψει εκτός Ελλάδος, αλλά δεν έχει απομακρυνθεί ούτε από τα όρια του Δήμου Αθηναίων και βρίσκεται στο σπίτι του.
 

Το θέμα της «εξαφανισης Λιγναδη» στο εξωτερικό, προέκυψε από ανάρτηση της κυρίας Έλενας Ακρίτα στο Facebook η οποία ανέβηκε λίγο πριν τις 9 το πρωί και ανέφερε: «Πληροφορίες λένε πως διέφυγε ο Λιγνάδης στο εξωτερικό για να προλάβει το αυτόφωρο. Η ειδηση με επιφύλαξη. Αν επιβεβαιωθεί όμως, ποια η θέση της Μενδωνη;».

https://www.facebook.com/elenaakrita/posts/10158445364694177

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...