Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

SMS στο 13033: Τι θα ισχύει με τον κωδικό 6 - Τι αλλάζει για τη σωματική άσκηση

Νέα πιο αυστηρά μέτρα θα τεθούν σε ισχύ από την Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου στην Αττική, αφού οι λοιμωξιολόγοι μελετώντας τα επιδημιολογικά δεδομένα εισηγήθηκαν την επιβολή αυστηρού lockdown έως τις 28 Φεβρουαρίου.

Οι ανακοινώσεις για την εξειδίκευση των νέων μέτρων αναμένονται σήμερα στις 12:00 από τον υφ. Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά, ωστόσο όπως όλα δείχνουν πιο αυστηρά μέτρα θα ισχύουν και όσον αφορά τις μετακινήσεις εντός του λεκανοπεδίου.

Για παράδειγμα, ο κωδικός 6 με SMS στο 13033 θα αφορά σωματική άσκηση μόνο κοντά στην κατοικία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αναλυτικότερα, όσον αφορά την απαγόρευση κυκλοφορίας στην Αττική, σύμφωνα με τις πληροφορίες, αυτή θα εξακολουθήσει να ισχύει ως εξής: 21:00 με 05:00 τις καθημερινές και τα Σαββατοκύριακα 18:00 έως 05:00. Σημειώνεται ότι κατά τις συγκεκριμένες ώρες απαγορεύεται κάθε άσκοπη μετακίνηση και στους παραβάτες θα επιβάλλεται το χρηματικό πρόστιμο των 300 ευρώ.

Τέλος, μετακινήσεις για λόγους υγείας, εργασίας και για βόλτα με κατοικίδιο επιτρέπονται καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, πάντα με τα απαραίτητα δικαιολογητικά.
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παγκοσμιοποίηση 0

Το είπαν και γίνεται-”Φωτιά” σε ολόκληρη την Βρετανία και Β.Ιρλανδία ενώ εκατοντάδες ακραίοι μουσουλμάνοι ουρλιάζουν " Αλλάχ Αλμπάρ" ( Νέα Βίντεο)

Τραυματίστηκαν αστυνομικοί ενώ σε απόγνωση είναι η νέα βρετανική κυβέρνηση υλοποιεί συνεχείς συνεδριάσεις ενώ δόθηκαν...