Κοινωνία

Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση οδηγός μηχανής μετά από τροχαίο

Στο Τζάνειο νοσοκομείο νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση 38χρονος οδηγός μοτοσυκλέτας ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο στη λεωφόρο Κηφισού.

Στο Τζάνειο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο οδηγός μηχανής, ο οποίος τραυματίστηκε βαριά ύστερα από σοβαρό τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη, όταν σύμφωνα με πληροφορίες έχασε τον έλεγχο του δικύκλου και έπεσε στο οδόστρωμα.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ρέντη, στη λεωφόρο Κηφισού στο ρεύμα προς Λαμία λίγα λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα.

Όπως αναφέρουν οι μαρτυρίες, ο 38χρονος οδηγός της μοτοσυκλέτας, η οποία ήταν μεγάλου κυβισμού, είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα και ίσως αυτός ήταν ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους έχασε τον έλεγχο του δικύκλου, το οποίο στη συνείχεια ανετράπη και σύρθηκε για απόσταση 100 και πλέον μέτρων, ενώ αργότερα τυλίχθηκε στις φλόγες.

Δυστυχώς και ο 38χρονος οδηγός αν και κατάφερε να απαγκιστρωθεί από τη μηχανή και να γλυτώσει από τη ξέφρενη πορεία της και από τις φλόγες, υπέστη σοβαρά τραύματα.

Στο σημείο του ατυχήματος έσπευσαν δύο οχήματα της πυροσβεστικής με τέσσερα άτομα πλήρωμα για να σβήσουν τη μηχανή η οποία φλεγόταν, ενώ πλήρωμα του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον οδηγό του δικύκλου μεταφέροντάς τον στο Τζάνειο, όπου οι πληροφορίες λένε πως νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ