Κοινωνία

Ηράκλειο: Δύο γυναίκες οι διοργανώτριες για την συγκέντρωση κατά της μάσκας

Σύμφωνα με το ekriti, έχουν ταυτοποιηθεί δύο γυναίκες 33 και 30 ετών οι οποίες και αναζητούνται, μετά και τον σχηματισμό της δικογραφίας.

Οι Αρχές εκτιμούν ότι το απόγευμα της Κυριακής (6/9) περίπου 500 άτομα συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Ελευθερίας προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τη χρήση μάσκας στα σχολεία.

Υπενθυμίζεται ότι για την περίπτωση του Ηρακλείου, μετά τα αυξημένα κρούσματα του προηγούμενου διαστήματος, έχουν τεθεί σε εφαρμογή έκτακτα περιοριστικά μέτρα, τα οποία μεταξύ άλλων προβλέπουν:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αναστολή κάθε είδους εκδήλωσης, απαγόρευση κάθε είδους συνάθροισης πολιτών άνω των 9 ατόμων για οποιονδήποτε λόγο, τόσο σε δημόσιο όσο και σε ιδιωτικό χώρο και υποχρεωτική η χρήση μάσκας τόσο σε εξωτερικούς όσο και σε εσωτερικούς χώρους.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Επεισόδιο στην Τουρκία με την Δέσποινα Βανδή: Aκύρωσε συναυλία όταν οι Τούρκοι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ - Η απάντησή της

Μόλις η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε πως στον χώρο ήταν αναρτημένο ένα πόστερ με την εικόνα του Κεμάλ Ατατούρκ ακύρωσε την...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...