Μύκονος
Κοινωνία

Μύκονος: Τι αναφέρει ο δικηγόρος που κατηγορείται πως "έσπασε" την καραντίνα - Βίντεο

Όπως μετέδωσε ο Alpha, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και αναμένεται να του επιβληθεί το προβλεπόμενο πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο ίδιος ο δικηγόρος, αρνείται τις κατηγορίες και λέει πως δεν ενημερώθηκε ποτέ ότι πρέπει να μπει σε καραντίνα.

Μιλώντας στον Alpha, τόνισε πως “στο αστυνομικό τμήμα μου λένε ότι συλλαμβάνεσαι γιατί είσαι θετικός στον covid. Μετά από πάρα πολλές ώρες μου είπαν ότι θα συλληφθώ γιατί έσπασα την καραντίνα ενώ έπρεπε να είμαι σε κάποιο ξενοδοχείο από το οποίο και δραπέτευσα. Εγώ σε καραντίνα δεν είχα ειδοποιηθεί να είμαι σε κανένα ξενοδοχείο. Δεν έχω ένα χαρτί να δω πότε ειδοποιήθηκα εγώ, από ποιον να είμαι σε καραντίνα, για ποιες μέρες, μέχρι πότε, ποιος μου το είπε και πού πρέπει να είμαι”.

Δείτε το ρεπορτάζ:

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Επεισόδιο στην Τουρκία με την Δέσποινα Βανδή: Aκύρωσε συναυλία όταν οι Τούρκοι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ - Η απάντησή της

Μόλις η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε πως στον χώρο ήταν αναρτημένο ένα πόστερ με την εικόνα του Κεμάλ Ατατούρκ ακύρωσε την...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...