περιπολικό
Κοινωνία

Πρέβεζα: Αλλοδαπός λήστεψε και κακοποίησε 83χρονη

Αιμόφυρτη, λιπόθυμη και ημίγυμνη βρήκε μία 83χρονη μοναχική γυναίκα μέσα στο σπίτι της στην Πρέβεζα ένα συγγενικό της πρόσωπο το απόγευμα του Σαββάτου και εξετάζεται το ενδεχόμενο να έπεσε θύμα βιασμού!

Η κατάστασή της θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμη και δεν έχει καταφέρει να μιλήσει για να εξηγήσει τι της συνέβη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Η άτυχη ηλικιωμένη δεν απαντούσε στο τηλέφωνο και οι συγγενείς της ανησύχησαν. Έτσι, πήγαν στο σπίτι της όπου την βρήκαν σε άθλια κατάσταση πάνω στο κρεβάτι, με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και το σώμα. Στο σπίτι δεν υπήρχαν ίχνη διάρρηξης, ενώ βρέθηκαν χρήματα, γεγονός που φαίνεται να αποκλείει το ενδεχόμενο της ληστείας. Ωστόσο, το θύμα ήταν γυμνό από τη μέση και κάτω και γι’ αυτό εξετάζεται αν αυτοί που την ξυλοκόπησαν χωρίς έλεος, την βίασαν!

Αρχικά, η 83χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Πρέβεζας, αλλά η κατάστασή της κρίθηκε ιδιαίτερα σοβαρή κι έτσι διακομίστηκε διασωληνωμένη σε νοσοκομείο των Ιωαννίνων. Η Ασφάλεια Πρέβεζας ερευνά το σπίτι της για τυχόν ίχνη του ή των δραστών, ενώ οι αστυνομικοί κάνουν προσαγωγές υπόπτων, κυρίως μεταξύ αλλοδαπών.

Μάλιστα, σύμφωνα με το Prevezatoday.gr, κάποιοι Πακιστανοί από τους προσαχθέντες φέρονται να επιτέθηκαν σε αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ..

Ενημέρωση:

Συνελήφθη ο δράστης του ξυλοδαρμού 84χρονης που είναι διασωληνωμένη

Εκκρεμεί η ιατροδικαστική εξέταση της 84χρονης για να διαπιστωθεί αν έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης

Συνελήφθη από την Αστυνομία ο δράστης του άγριου ξυλοδαρμού μιας 84χρονης γυναίκας στην Πρέβεζα, στο σπίτι της το απόγευμα του Σαββάτου 20 Ιουνίου. Η ηλικιωμένη νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη ΜΕΘ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων

Πρόκειται για έναν υπήκοο Πακιστάν, ο οποίος εντός της ημέρας θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Η ηλικιωμένη φέρει βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ αναμένεται ιατροδικαστική έκθεση για να διαπιστωθεί εάν έχει πέσει και θύμα σεξουαλικής επίθεσης.

Οπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα, πρόκειται για έναν άνδρα, ο οποίος είχε εργασιακή σχέση με την ηλικιωμένη και γι αυτό προφανώς δεν υπήρξαν ίχνη διάρρηξης. Ο αλλοδαπός ήταν μεταξύ των προσαχθέντων και φέρεται να ομολόγησε. Ωστόσο, ο λόγος που ξυλοκόπησε την ηλικιωμένη δεν έχει γίνει γνωστός.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ