Κοινωνία

Υπόθεση με βιτριόλι: Η στιγμή της σύλληψης της 35χρονης - Βίντεο

Ένα νέο βίντεο- ντοκουμέντο με τη στιγμή της σύλληψης της 35χρονης την ώρα που έβγαινε από το σπίτι της στου Ζωγράφου είδε το φως της δημοσιότητας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Είναι η στιγμή που η 35χρονη φερόμενη ως δράστης της επίθεσης με βιτριόλι, ανοίγει το βήμα της προκειμένου να ξεφύγει από τους αστυνομικούς που έχουν πάει για να την προσαγάγουν.

Η 35χρονη, στην οποία απαγγέλθηκε και η κατηγορία της απείθειας, ακριβώς γιατί αντιστάθηκε στην σύλληψη, βγαίνει το πρωί της Πέμπτης (11/06/2020) από το σπίτι της στου Ζωγράφου.

Εκεί, φαίνεται πως την περιμένουν αστυνομικοί οι οποίοι της ζητούν να τους ακολουθήσει. Όμως, εκείνη τους αγνοεί και αρχίζει να φεύγει προς άλλη κατεύθυνση. Όπως θα δείτε στο βίντεο η γυναίκα ανοίγει το βήμα της και χάνεται στο βάθος. Λίγα δευτερόλεπτα μετά, δυο αστυνομικοί με πολιτικά φαίνονται να τρέχουν ξωπίσω της και λίγη ώρα αργότερα την συλλαμβάνουν.

Οι μαρτυρίες των γειτόνων

Συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι της πολυκατοικίας που διέμενε η φερόμενη ως δράστρια του εγκλήματος της Καλλιθέας, στου Ζωγράφου.

Ένας γείτονας που τη γνώριζε καλά, την χαρακτήρισε «ευγενική» και «πρόσχαρη» και τόνισε ότι δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα, ενώ τόσο ο ίδιος όσο και οι υπόλοιποι κάτοικοι δεν μπορούν να πιστέψουν ότι εκείνη διέπραξε το έγκλημα.

«Όταν βγήκε από την πολυκατοικία την πλησίασαν τρεις άνδρες της ασφάλειας, τη σταμάτησαν και την έβαλαν σε ένα αυτοκίνητο και μετά από λίγο επέστρεψαν και μπήκαν στο διαμέρισμά της για να ψάξουν. Η ίδια δεν αντέδρασε», είπε χαρακτηριστικά ένας γείτονας της κατηγορούμενης στον Alpha και το «Εκτός Γραμμής», με τους Τάκη Χατζή και Λίδα Μπόλα και συνέχισε:

«Την ήξερα την κοπέλα, εγώ μένω στον δεύτερο όροφο  και εκείνη στην 3ο. Είχαμε φιλικές σχέσεις, τη συναντούσα στο ασανσέρ, ήταν ευγενική, καλοντυμένη, πρόσχαρη. Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα, έμενε στην πολυκατοικία μας πέντε χρόνια. Έμενε μαζί με τον αδερφό της. Δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα και δεν ερχόταν και κόσμος στο διαμέρισμά της. Όλοι στην πολυκατοικία είμαστε συγκλονισμένοι και δεν μπορούμε να φανταστούμε ότι αυτή η κοπέλα έκανε κάτι τέτοιο».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

πλήγματα στο Κίεβο
Ένοπλες Συρράξεις 0

Χάος στην ουκρανική πρωτεύουσα! Η Μόσχα χτύπησε το Κίεβο με βαλλιστικούς πυραύλους KN-23 της Β. Κορέας προκαλώντας τρομερή καταστροφή (Βίντεο)

Τουλάχιστον 5 ισχυρότατες εκρήξεις ακούστηκαν πριν λίγες ώρες στην επικράτεια της πόλης, υποδεικνύοντας ότι η πυραυλική...