Κοινωνία

Τάσος Αρνιακός: Πότε και πού θα το στρώσει στην Αθήνα (βίντεο)

Σαρώνει το πρωτοφανές κύμα ψύχους στη χώρα μας – Αρκετές περιοχές έχουν «ντυθεί» στα λευκά – Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Αλόννησος, Σκόπελος και Κύμη – Πότε θα χιονίσει στην Αθήνα, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, Τάσο Αρνιακό.

Σιβηρία και σήμερα, Δευτέρα (09/01/2017) θυμίζει η χώρα. Η θερμοκρασία σε πολλές περιοχές έχει πέσει ακόμα και στους -18 βαθμούς Κελσίου. Χιονοπτώσεις αναμένονται και σήμερα σε Εύβοια, Κύμη, Σποράδες, Κυκλάδες και Κρήτη.
Πού θα χιονίσει στην Αττική

Στην Αττική ο χιονιάς αναμένεται να χτυπήσει από το απόγευμα και κυρίως από το βράδυ, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στον ΑΝΤ 1, ο μετεωρολόγος, Τάσος Αρνιακός. Κατά τη διάρκεια της νύχτας, θα χιονίσει κυρίως στα ορεινά και στις βόρειες περιοχές, ενώ χιόνια θα πέσουν ακόμα και μέσα στο Λεκανοπέδιο. Μάλιστα, όπως είπε ο Τάσος Αρνιακός, κατά τόπους χιονοπτώσεις θα σημειωθούν από το πρωί της Τρίτης (10/01) και στις ακτές της Αττικής, όπως σε Ραφήνα και Μαραθώνα.

«Αυτή τη φορά ο χιονιάς θα είναι πιο ισχυρός από τις προηγούμενες ημέρες, ενώ θα το ''στρώσει'' στα βόρεια του νομού» ανάφερε ο μετεωρολόγος, ο οποίος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να το «στρώσει» σε μία νοητή γραμμή από την Αττική Οδό και πάνω.

Από το μεσημέρι της Τρίτης ο καιρός στην Αττική αναμένεται να παρουσιάσει βελτίωση. Ωστόσο, ο υδράργυρος θα πέσει ακόμα και στους -5 βαθμούς Κελσίου. Το σκηνικό του καιρού φαίνεται να αλλάζει από την Τετάρτη (10/01).

Παρόμοιος ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη σήμερα, Δευτέρα, όπου θα αρχίσει να χιονίζει από το βράδυ.

 

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ρωσικό πλέον το Νόβγκοροντσκοε στην Α. Ουκρανία-Θα μπουν στο Κίεβο οι Ρώσοι ενώ οι Ουκρανοί θα είναι ακόμη στο Κούρσκ (Βίντεο)

Η Μόσχα χτυπά το Κίεβο και την Δύση αντιστρέφοντας το “ σχέδιο Κούρσκ” με προέλαση στην Ουκρανία για να αναγκάσει σε...