Κοινωνία

Έκανε υπερωρίες ο διαρρήκτης: Ξάφρισε εννέα καταστήματα στη Λάρισα!

Ο 35χρονος Έλληνας τράπηκε σε φυγή όταν έγινε αντιληπτός από περαστικούς τη στιγμή που είχε διαρρήξει το εμπορικό κατάστημα μιας 59χρονης

Έκανε... υπερωρίες ο διαρρήκτης που πρόλαβε να εισβάλει σε εννέα καταστήματα στην ευρύτερη περιοχή της πόλης της Λάρισας μέσα σε μόλις 24 ώρες, από τα ξημερώματα της Τρίτης ως τα ξημερώματα της Τετάρτης!

Η ένατη απόπειρά του, πάντως, ήταν και η τελευταία.

Ο 35χρονος Έλληνας τράπηκε σε φυγή όταν έγινε αντιληπτός από περαστικούς τη στιγμή που είχε διαρρήξει το εμπορικό κατάστημα μιας 59χρονης και αποπειράθηκε να κλέψει χρήματα και αντικείμενα. Όμως, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που ειδοποιήθηκαν, κατάφεραν να τον εντοπίσουν άμεσα και να του βάλουν χειροπέδες.

Κατά την διάρκεια της προανάκρισης, που βρίσκεται σε εξέλιξη για να διαλευκανθεί πλήρως η δράση του, εξακριβώθηκε ότι ο δράστης είχε “χτυπήσει” άλλα οκτώ καταστήματα και σε δυο από αυτά βρήκε μικρό χρηματικό ποσό και ένα φορητό υπολογιστή, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λάρισας άσκησε στον 35χρονο δίωξη για διακεκριμένες κλοπές.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ