Κοινωνία

Πανικός: Η NASA έκοψε ζωντανή μετάδοση από τον ISS - Δείτε τι έγινε (Βίντεο)


Η NASA κατηγορείται και πάλι για την απόκρυψη αποδεικτικών στοιχείων στο θέμα των ΑΤΙΑ, όταν ένα άγνωστο φωτεινό αντικείμενο «παρουσιάστηκε» σε ζωντανή μετάδοση (live stream) από το Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS), με αποτέλεσμα την διακοπή της μετάδοσης.
Ο χρήστης Streetcap1, ο οποίος έχει σχεδόν 40.000 συνδρομητές στο YouTube, υποστηρίζει ότι κάποιου είδους άγνωστο αντικείμενο μπορεί να εθεάθη κοντά στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής μετάδοσης την 30η Σεπτεμβρίου.

Σε ένα βίντεο που ανέβασε στο YouTube υποστηρίζει ότι ένα μπλε φως φαίνεται να αιωρείται στο βάθος. Το θέμα πήρε έκταση με την είδηση να αναμεταδίδεται και από μεγάλες ειδησεογραφικές ιστοσελίδες όπως το ρωσικό RT.

Ενώ οι σκεπτικιστές υποστηρίζουν ότι το φως είναι απλώς μια αντανάκλαση του φακού, ο Streetcap1 αρνείται αυτό το ενδεχόμενο, λέγοντας πως το «αγνώστου ταυτότητος αντικείμενο είναι πιο φωτεινό από την αριστερή πλευρά, λόγω του φωτός από τον Ήλιο»

Ο Streetcap1 λέει ότι λίγο μετά την εμφάνιση του αντικειμένου, η NASA έκοψε την μετάδοση, με τους κυνηγούς ΑΤΙΑ να πιστεύουν ότι αυτή είναι η απόδειξη ότι ο οργανισμός προσπαθεί να αποκρύψει την ύπαρξη εξωγήινης ζωής.

Η NASA ανακοίνωσε τον Ιούλιο ότι σχεδιάζει την σταδιακή κατάργηση την ζωντανή μετάδοση από τον Δ.Δ.Σ., κάτι το οποίο εξόργισε εκείνους που παρακολουθούν την μετάδοση προσπαθώντας να βρούν σημάδια για «εξωγήινους» ενώ ισχυρίζονται επίσης ότι NASA προσπαθεί να αποκρύψει στοιχεία που έχουν σχέση με εξωγήινη ζωή.

https://www.youtube.com/embed/nSQDNypchwU


https://twitter.com/RT_com/status/772138382667284480

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Εξωφρενικό: Τα ελληνικά σχέδια για αναβάθμιση των λιμανιών στα νησιά του Αιγαίου εξοργίζουν την Τουρκία- Παραβιάζουν τη Συνθήκη της Λωζάνης

Η ελληνική κυβέρνηση έχει δρομολογήσει κρίσιμες παρεμβάσεις σε πάνω από 30 λιμάνια, από τα Διαπόντια Νησιά έως το...