Κοινωνία

Έλληνας πανεπιστημιακός: ''Ανησυχώ για την κόρη μου, είναι στη Γαλλία και δεν έχει απαντήσει στα μηνύματα'' (vid)


Στην εκπομπή της Αννας Μπουσδούκου βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Παρασκευής προκειμένου να σχολιάσει τα τελευταία γεγονότα που συνέβησαν στη Γαλλία, ο καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Παρισιού, κ. Δημοσθένης Δαββέτας.

Ο κ. Δαββέτας που ήταν καλεσμένος για να σχολιάσει το τρομοκρατικό χτύπημα στη Νίκαια της Γαλλίας, έδειχνε ιδιαίτερα ανήσυχος σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής και ο ίδιος έδωσε την εξήγηση για το τι τον ανησυχεί.

Η κόρη του βρίσκεται στο Παρίσι και ο διακεκριμένος καθηγητής της έχει στείλει, όπως είπε δεκάδες μηνύματα και εκείνη δεν έχει απαντήσει ακόμη κάτι που τον έχει ανησυχήσει πάρα πολύ.

«Εγώ να ξέρετε είμαι ιδιαίτερα ανήσυχος σήμερα, διότι δεν έχω ακόμα νέα από την κόρη μου. Ελπίζω να μην έκανε καμία βλακεία να πάει να δει τις φίλες της στη Νίκαια, διότι είναι στην Εθνική Γαλλίας και λογικά μέχρι προχθές ήταν στο Παρίσι. Της έχω στείλει 15 μηνύματα και δεν μου έχει απαντήσει, οπότε έχω και μία πρόσθετη αγωνία ως πατέρας, ελπίζω να μην έχουμε τίποτα δυσάρεστο», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Δαββέτας.

Πηγή βίντεο: newsit

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ