Κοινωνία

Μεγάλη επιχείρηση του ΣΔΟΕ με την Αμερικάνικη DEA στον Πειραιά: Εντοπίστηκε φορτίο για τους ισλαμιστές του ISIS

Μεγάλη επιχείρηση του ΣΔΟΕ με την αμερικανική Δίωξη Ναρκωτικών DEA στήθηκε στο λιμάνι του Πειραιά, όπου απακαλύφθηκε ένα κοντέινερ γεμάτο με χιλιάδες οποιούχα χάπια με προορισμό τους τζιχαντιστές.

Το φορτίο περιείχε χάπια συνολικής αξίας στη χονδρική 13.000.000 δολαρίων και φέρεται να έφθασε την περασμένη εβδομάδα στο λιμάνι του Πειραιά από την Ινδία και από την ημέρα εκείνη τέθηκε σε παρακολούθηση.

Τελικός προορισμός του ήταν η πόλη Τομπρούκ της Λιβύης.
Όταν οι αξιωματούχοι του ΣΔΟΕ άνοιξαν το κοντέινερ μήκους 40 ποδών, πίσω από τις δύο σειρές λευκών ειδών (έτσι είχε δηλωθεί επίσημα το φορτίο) εντοπίστηκαν εκατομμύρια χάπια Tramol και Tramadol των 225 ml που περιέχουν την ουσία τραμόλη, που περιέχεται στον Δ΄πίνακα της Δίωξης Ναρκωτικών για τα οποιούχα χάπια.

Σύμφωνα με «πηγές» του ΣΔΟΕ, το συγκεκριμένο φορτίο προοριζόταν για τους μαχητές του Ισλαμικού Κράτους. Όπως λένε, ένα μεγάλο μέρος θα ριχνόταν στη μαύρη αγορά και το υπόλοιπο θα πήγαινε για χρήση των καμικάζι αυτοκτονίας καθώς η συγκεκριμένη ουσία έχει, όπως λένε οι ειδικοί, τη δυνατότητα να «αφαιρεί τη συνείδηση και το συναίσθημα».

ΠΗΓΗ:crashonline.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ