Εσωτερική Ασφάλεια

Έβρος: Συνελήφθη αλλοδαπός για διακίνηση ηρωίνης από την Τουρκία

Έναν αλλοδαπό που είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα και μετέφερε στην τσάντα του πάνω από δύο κιλά ηρωίνη, συνέλαβαν άνδρες της δίωξης ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης, σε συνεργασία με συνοριοφύλακες, στην περιοχή του Σουφλίου, Έβρου.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον αλλοδαπό, σε οργανωμένη έρευνα που έγινε με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, χθες το πρωί.

Όπως διαπιστώθηκε, ο αλλοδαπός είχε εισέλθει παράνομα από την Τουρκία μέσω του ποταμού Έβρου και στην τσάντα του μετέφερε δύο νάιλον συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 2.320 γραμμαρίων.

Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν και ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Τα δύο εξοπλιστικά προγράμματα του ΥΠΕΘΑ που θα διασφαλίσουν τον έλεγχο του Αιγαίου και των κοιτασμάτων της Ελλάδος έναντι της Τουρκίας

Η Τουρκία θα εκμεταλλευθεί την γεωπολιτική ρευστότητα στην Μεσόγειο λόγω Τραμπ και θα δείξει σύντομα τις προθέσεις της