National affairs
Updated at:

Εάλω η Ελλάδα! Τρομάζουν οι αποκαλύψεις του Καλεντερίδη για την εκποίηση των νησιών σε Τούρκους και Αλβανούς (βίντεο)

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει ο Σάββας Καλεντερίδης αναφορικά με την εκποίηση των ελληνικών νησιών σε Τούρκους και Αλβανούς.

Ο γνωστός συγγραφέας προχώρησε σε αποκαλύψεις που καλό θα ήταν η κυβέρνηση Μητσοτάκη – που τα βλέπει όλα τέλεια – να τις λάβει σοβαρά υπ’ όψιν, όπως αναφέρει το newsbreak.gr

Ο ίδιος αναρωτιέται… «Δεν μπορεί αυτό το κράτος να συνεννοηθεί ώστε οι συμβολαιογράφοι να μην υπογράφουν αυθημερόν συμβόλαια αλλά να πηγαίνει οποιαδήποτε συμβολαιογραφική πράξη πριν την υπογραφή της σε έναν φορά, ανά νησί, για να ξέρουμε τι γίνεται;» .

CONTINUE READING

Σύμφωνα με τον κ. Καλεντερίδη μπορεί να ξυπνήσουμε σε 10-15 χρόνια και η μισή Σάμος να έχει πωληθεί στους Τούρκους…

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Follow Pentapostagma on Google news Google News

POPULAR