Society

Πιερία: Νεκρός ανασύρθηκε 54χρονος λουόμενος από την παραλία του Πλαταμώνα

Ένας 54χρονος λουόμενος ανασύρθηκε νεκρός το απόγευμα του Σαββάτου (6/7) από την παραλία του Πλαταμώνα στην Πιερία.

Σύμφωνα με το Λιμενικό, στον 54χρονο αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Λιτόχωρου της Πιερίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Δ’ Λιμενικό Τμήμα Πλαταμώνα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.

Επίσης, τις βραδινές ώρες του Σαββάτου ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή των Ωρεών ότι μια 73χρονη ημεδαπή ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της, από τη θαλάσσια περιοχή Ν. Πύργου Εύβοιας.

Η 73χρονη μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Ωρεών του Λιμεναρχείου Αιδηψού.

Νεκρός 78χρονος στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής

Τις πρωινές ώρες του Σαββάτου ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή των Νέων Μουδανιών ότι ένας 78χρονος ημεδαπός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, από την παραλία Παλιουρίου του Δήμου Κασσάνδρας.

Ο 78χρονος, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας της Χαλκιδικής, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ στη συνέχεια η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.

Follow Pentapostagma on Google news Google News

POPULAR