Society
Updated at:

Θρήνος στον Πύργο: Βρέθηκε το 11χρονο κοριτσάκι που είχε εξαφανιστεί σφαγμένο - Θείος της ο 37χρονος δολοφόνος

Νεότερη ενημέρωση

Συντετριμμένη η μητέρα της 11χρονης: «Μου είπαν ότι βρήκαν ένα νεκρό κοριτσάκι και πάω να δω αν είναι η κόρη μου»

 

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Για την υπόθεση η αστυνομία ανακοίνωσε: Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης εξαφάνισης 11χρονης στην Ηλεία, συνελήφθη ένας 37χρονος άνδρας, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση της ανήλικης. Η σορός της ανήλικης εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου σε αγροτική περιοχή στο Καταράχι Ηλείας.

«Μου είπαν ότι βρήκαν ένα κορίτσι, πάω να δω αν είναι η κόρη μου», είπε η μητέρα της Βασιλικής μιλώντας στα Mega, ενώ νωρίτερα είχε απευθύνει έκκληση μέσω του Star για να βρεθεί το παιδί της.

 

Αρχικό κείμενο

Θρήνος επικρατεί στον Πύργο, καθώς ένα κοριτσάκι βρέθηκε νεκρό σε χωράφι.

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία από το PatrisNews, ο άνθρωπος αυτός, που φέρεται να δολοφόνησε το κοριτσάκι στην Ηλεία, είναι ο θείος της μικρούλας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου είδαν σε υλικό από κάμερες ότι η 11χρονη επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και έφυγαν μαζί από τη Μυρτιά.

Ο 37χρονος φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας, που στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για απόπειρα βιασμού ανήλικης, σύμφωνα με πληροφορίες έχει ομολογήσει την πράξη του. Τη δολοφόνησε χτυπώντας την με κατσαβίδι στο λαιμό.

Για το παιδάκι και την εξαφάνισή του, είχε βγει ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»… Πρόκειται για ένα κοριτσάκι ηλικίας 11 ετών, την μικρή Βασιλική, που εξαφανίστηκε από τον Πύργο, στην Ηλεία.

Ο 37χρονος άνδρας που αρχικά είχε προσαχθεί ως ύποπτος για το θάνατο της 11χρονης Βασιλικής, στον Πύργο, ομολόγησε ότι την σκότωσε. Ο 37χρονος έχει συλληφθεί και κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι είχε σημάνει συναγερμός στις Αρχές για την εξαφάνιση 11χρονης από το χωριό Μυρτιά στην Ηλεία, τα ίχνη της οποίας εξαφανίστηκαν το βράδυ της Κυριακής (09/06).

Η Βασιλική Νικολοπούλου είχε καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1, 50 εκατοστά και κανονικό βάρος, μάλιστα την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε λευκό φόρεμα και λευκές παντόφλες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες πρόκειται για μία 11χρονη κοπέλα η οποία εντοπίστηκε σε χωράφι φέροντας τραύματα από μαχαίρι στον λαιμό. Την ίδια ώρα, για το περιστατικό έχει προσαχθεί και κρατείται ένας 37χρονος άνδρας ως ύποπτος.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες ο καθ' ομολογία δολοφόνος έχει απασχολήσει στο παρελθόν για βιασμούς ανηλίκων.  Η μητέρα του κοριτσιού είχε δηλώσει την εξαφάνισή του παιδιού. 


Στο σημείο αναμένεται ιατροδικαστής ο οποίος θα εξετάσει τη σορό για να εξακριβώσει τα ακριβή αίτια θανάτου.

Η σορός της μικρής Βασιλικής εντοπίστηκε από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Πύργου σε αγροτική έκταση, στο Καταράχι Ηλείας, με τις πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε τραύματα στο λαιμό…


 

 

Follow Pentapostagma on Google news Google News

POPULAR