Russia

Εμφανίστηκε ο "χαμένος" Πριγκόζιν ! Απεικονίζεται σε φωτογραφία με τα εσώρουχα του σε μια στρατιωτική σκηνή

Μια φωτογραφία του Γιεβγκένι Πριγκόζιν με μπλουζάκι και εσώρουχο, να σηκώνεται από το κρεβάτι σε μια στρατιωτική σκηνή έγινε viral στα κοινωνικά δίκτυα. Η εικόνα, που πρωτοεμφανίστηκε στον ρωσικό Τύπο, φαίνεται να δείχνει ότι το αφεντικό της Βάγκνερ έφτασε στη Λευκορωσία. Ο Πριγκόζιν, κάθεται στην άκρη ενός κρεβατιού σε μια στρατιωτική σκηνή. Είναι ντυμένος λιγοστά, με μπλουζάκι και εσώρουχο, κάτι που μπορεί να δείχνει ότι μόλις ξύπνησε.

Η σκηνή είναι στρατιωτικού τύπου, με κρεβάτια κατασκήνωσης και δάπεδο OSB, και μια αυτοσχέδια ηλεκτρική εγκατάσταση φαίνεται πίσω από το Πριγκόζιν. Επίσης, δίπλα του είναι ένα κομοδίνο στο οποίο είναι τοποθετημένο ένα ποτήρι νερό.
 

Ο Γιεβγκένι Πριγκόζιν δεν εμφανίστηκε ποτέ δημόσια μετά την αποτυχημένη απόπειρα εξέγερσης, την οποία ξεκίνησε στα τέλη Ιουνίου. Υπήρξαν πολλές εικασίες για το πού βρίσκεται, στη Λευκορωσία ή τη Ρωσία, και ο Βλαντιμίρ Πούτιν επιβεβαίωσε πρόσφατα ότι συναντήθηκε μαζί του μετά τα γεγονότα της 24ης Ιουνίου.

Ουκρανικά δημοσιεύματα που έχουν πάρει τη φωτογραφία του Πριγκόζιν αναφέρουν ότι το σκηνικό (η στρατιωτική σκηνή στην οποία βρίσκεται) φαίνεται να δείχνει ότι το αφεντικό της Βάγκνερ έφτασε στη Λευκορωσία, όπου τον προσκάλεσε ο Αλεξάντερ Λουκασένκο.
 

 

Follow Pentapostagma on Google news Google News

POPULAR