Zvezda - οχυρωμένο χαράκωμα
Armed Conflicts
Updated at:

Ρώσοι στρατιώτες έχτισαν χαρακώματα που αντέχουν βλήματα 152 χλστ! (Βίντεο)

Το ρωσικό υπουργείο άμυνας δημοσίευσε υλικό που δείχνει πώς ζει και λειτουργεί μία βάση στο πεδίο της μάχης από μία μηχανοκίνητη μονάδα τυφεκιοφόρων της Κεντρικής Στρατιωτικής Περιφέρειας.

Οι ομάδες κατασκευής των μηχανοκίνητων τυφεκιοφόρων αναλαμβάνουν την κατασκευή και τον εξοπλισμό οχυρωμένων χαρακωμάτων και θέσεων για στρατιωτικό εξοπλισμό, τα οποία σκοπεύονται τόσο για διαμονή, όσο και για αμυντικές επιχειρήσεις. Η σκεπή αυτών των χαρακωμάτων είναι κατασκευασμένη από κορμούς. Χτίζονται με τέτοιο τρόπο που μπορούν να αντέξουν απευθείας χτύπημα από βλήμα πυροβολικού διαμετρήματος 152 χιλιοστών. Αυτό τουλάχιστον αναφέρει η σχετική δημοσίευση της ρωσικής Zvezda. 

"Το πάτωμα είναι επίπεδο, οι τρύπες βρίσκονται σε έναν κύκλο. Έχουν απόσταση δύο μέτρων μεταξύ τους, έτσι ώστε να είναι εύκολο να κάνουμε σε αυτές κρεβάτια. Βουλώνουμε τα κενά στον τοίχο με τάβλες. Όλα καλύπτονται με τάβλες," φαίνεται να δήλωσε ένα Ρώσος στρατιώτης με το ψευδώνυμο Mason.

Zvezda - οχυρωμένο χαράκωμα

Επίσης, στο μέρος της διαμονής του στρατιωτικού προσωπικού της Κεντρικής Στρατιωτικής Περιφέρειας, υπάρχει και μία κινητή κουζίνα πεδίου, η PAK-200. Αυτή, σύμφωνα πάντα με την Zvezda, είναι σχεδιασμένη να μαγειρεύει για έως και 200 άτομα. Οι μάγειρες εργάζονται στην προετοιμασία διάφορων πιάτων.

CONTINUE READING

Μία Μέρα Ενός Ρώσου Μάγειρα

"Πρέπει να ξυπνήσεις στις 4:30, τα φώτα κλείνουν στις 23:00. Η κουζίνα έχει τραπέζια, τρία boilers, μία εστία και έναν φούρνο," γράφεται.

Η Zvezda τονίζει πως το ψωμί που ψήνεται στον φούρνο του πεδίου είναι το καλύτερο μέρος του γεύματος. Για να διαβεβαιωθούν πως το πρωινό είναι πάντα φρέσκο και νόστιμο, οι στρατιωτικοί μάγειρες ξεκινούν να το ετοιμάζουν αργά το βράδυ. 

"Σηκωνόμαστε, ανοίγουμε τα boilers, τα οποία δουλεύουν με πετρέλαιο. Περιμένουμε μέχρι να ζεσταθεί το νερό. Ήδη προετοιμάζουμε το φαγητό σε κονσέρβα, το ανοίγουμε - έχουμε ειδικό μαχαίρι για το φαγητό σε κονσέρβες. Τις ανοίγουμε, ξεφλουδίζουμε το καρότο, το κάνουμε κομμάτια, το ψήνουμε και συνεχίζουμε με το δεύτερο. Το βάζουμε στο φούρνο και το αφήνουμε εκεί για περίπου δύο ώρες - γίνεται τόσο μαλακό. Πολύ πλούσια γεύση," ανέφερε ένας οδηγός-μάγειρας με το ψευδώνυμο Musa, περιγράφοντας πώς εκτυλίσσεται η καθημερινότητά του στον στρατό. 

Κάθε ένα από τα τρία καθημερινά γεύματα περιλαμβάνει ένα πλήρες μενού. Υπάρχει σούπα, ένα δεύτερο πιάτο με κρέας, τσάι ή καφές. Εάν το επιθυμούν, οι Ρώσοι στρατιώτες μπορούν να λάβουν επιπρόσθετα φρέσκα λαχανικά, μπισκότα, μπισκότα με πιπερόριζα ή σαλάτα, κλείνει η Zvezda. 

 

GALLERY

Zvezda - οχυρωμένο χαράκωμα
Follow Pentapostagma on Google news Google News

POPULAR