Greek-Turkish Relations

Μας απειλούν με σχέδιο “Βαριοπούλα”-”Μέλη της FETO εντός των ΤΕΔ θα επιχειρήσουν κατάρριψη ελληνικού μαχητικού”

Σε μία τρομερή αποκάλυψη προχώρησε Τούρκος δημοσιογράφος, ο οποίος περιγράφει πιθανό σχέδιο Τούρκων  Γκιουλενιστών στρατιωτικών για σοβαρή κρίση στο Αιγαίο και πόλεμο,  με την ….κατάρριψη  ελληνικού μαχητικού αεροσκάφους και πολλά....άλλα.

Ο Τούρκος δημοσιογράφος FUAT UGUR δήλωσε: “Είμαστε αντιμέτωποι με έναν πολύ σοβαρό κίνδυνο. Ο κίνδυνος θα έρθει από το εσωτερικό των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων, αλλά θα εξυπηρετήσει τις ΗΠΑ και την…..Ελλάδα.
Το αντιπολιτευτικό περιβάλλον στην Τουρκία είναι προετοιμασμένο για αυτό.

Υπάρχει ένας μεγάλος κύκλος προδοσίας, μέσα και έξω, ο οποίος έχει περικυκλώσει την χώρα μας όσο ποτέ στην ιστορία της.

Κλιμακώνεται η τουρκοελληνική ένταση λόγω του ότι η ελληνική πλευρά, προκαλούμενη από τις ΗΠΑ, βρίσκεται ξανά στην ίδια θέση επίθεσης όπως πριν από 100 χρόνια, επιστρέφοντας σε ένα ιστορικό déjà vu.

Τέλος, το γεγονός ότι “κλειδώθηκαν” από τα ελληνικά ραντάρ των S-300 τα αεροσκάφη μας, που είχαν αναπτυχθεί στην Κρήτη είναι σοβαρό γεγονός.

Εμείς έχουμε τους S-400 στα υπόστεγα και δεν τους χρησιμοποιούμε», και η ελληνική κίνηση μας απέδειξε που μπορεί να οδηγήσει η ελληνική εχθρική συμπεριφορά.

Το ΝΑΤΟ και οι ΗΠΑ αγνοούν αυτό που γίνεται.

Οι ψίθυροι στο αυτί μου την προηγούμενη μέρα του περιστατικού στην Κρήτη ήταν αρκετά τρομακτικοί.

Έλαβα πληροφορία ότι «η πρώτη επίθεση είναι συντονισμένη να έρθει από την Τουρκία» ( κατά ελληνικού μαχητικού αεροσκάφους), η οποία θα ξεκινήσει μια ελληνοτουρκική την κρίση που σκόπιμα έχει προκαλέσει αυξήσει η ελληνική πλευρά.

Αυτό που σχεδιάζεται είναι, τα εν υπνώσει πυρήνες της FETO στην τουρκική πολεμική αεροπορία (TAF) θα ενεργοποιηθούν για να «ανάψουν το φυτίλι από την πλευρά μας. Μάλιστα, αυτοί οι πυρήνες ξύπνησαν κιόλας. Αναζητείται ο λόγος και ο χρόνος «επίθεσης».

Θα έχουμε σκηνικό όπως ήταν η κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους, και ο βομβαρδισμός και η δολοφονία δεκάδων πολιτών που ήταν μέλη του PKK στο Ουλούντερε. Όπως η δολοφονία του Ρώσου πρέσβη Karlov.

Γνωρίζω ότι το επίπεδο διοίκησης των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων είναι πιο προσεκτικό και σε εγρήγορση πιο πολύ από ποτέ και ότι έχει λάβει όλα τα μέτρα για να αποτρέψει αυτό το σχέδιο, που εκπορεύεται από τις ΗΠΑ.

Αλλά απαιτείται η μέγιστη προσοχή. Επειδή λέμε ότι όλα  γίνονται ξαφνικά, μπορούμε ξαφνικά να βρεθούμε σε πόλεμο με την Ελλάδα.

Τι ετοιμάζουν λοιπόν οι κατάσκοποι της FETO και των ΗΠΑ εντός της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας;

Το σχέδιο προβλέπει για παράδειγμα, κατά τη διάρκεια μιας αερομαχίας, την κατάρριψη ενός ελληνικού μαχητικού «κατά λάθος». Επίσης μπορεί να έχουμε βομβαρδισμό κατά Ελλήνων  στρατιωτών κτυπώντας στρατώνες κατά παράβαση των διεθνών συμφωνιών στα νησιά του Αιγαίου.

Αυτή η πρόκληση θα εξυπηρετήσει τον επιθυμητό σκοπό αποδεικνύοντας ότι δεν είναι καθόλου αδικαιολόγητη η δημόσια αντίληψη ότι «η Τουρκία προκαλεί», με βάση ελληνικές πηγές.

Ο Kemal Kılıçdaroğlu και η Meral Akşener, οι δύο ηγετικές φυσιογνωμίες της τουρκικής αντιπολίτευσης, θα χρησιμοποιήσουν αυτή την κατάσταση κατά της νυν τουρκικής κυβέρνησης, λειτουργώντας ως εκπρόσωποι των ΗΠΑ και της Δύσης ως συνήθως, ώστε η κυβέρνηση Ερντογάν να περικυκλωθεί τόσο από μέσα όσο και από έξω.

Μετά την ανατροπή του Ερντογάν τα πράγματα θα πάνε πολύ πιο εύκολα με το ΝΑΤΟ, και η Τουρκία με επικεφαλής τον Kemal Kılıçdaroğlu ή κάποια παρόμοια μαριονέτα, θα ακολουθήσει τα σχέδια των δυτικών.

Έτσι αργότερα ως απαίτηση της συμμαχίας με το HDP, θα έρθει και το κράτος του «Κουρδιστάν» εντός Τουρκίας, ενώ η Συρία θα χωριστεί σε κομμάτια, με υπαρκτό τον κίνδυνο να χάσουμε τις ασφαλείς ζώνες μας εντός της Συρίας.

Έπειτα, το βόρειο τμήμα της Κύπρου θα ενωθεί με το νότιο τμήμα σε ένα κράτος στην Κύπρο.

Το λογικό μυαλό μας συμβουλεύει ότι ο πόλεμος είναι πάντα η τελευταία λύση”, αναφέρει ο ίδιος μεταξύ άλλων.

Η πολιτική ζωή της Τουρκίας έχει να επιδείξει πολλά παραδείγματα επινόησης «εξωτερικών και εσωτερικών εχθρών» στο βωμό των νεο-Οθωμανικών επιδιώξεων.

Το σίγουρο είναι ότι αν επιχειρήσουν οι Τούρκοι οτιδήποτε στο Αιγαίο, τότε οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις θα αντιδράσουν τόσο δυναμικά, που θα θυμίζει 1821, για αυτό να είναι σίγουροι οι γείτονες και τα ύποπτα σχέδια τους.

Follow Pentapostagma on Google news Google News

POPULAR